2777
2789
عنوان

آیا بعد از مرگ همدیگر را ملاقات میکنیم❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 52 پست
خدا رحمتش کنه حتی حالا هم میتونی باهاش حرف بزنی هر وقت میخوام با کسی که مرده حرف بزنم دو رکعت نماز ...

نه قصد خودکشی ندارم اصلا

منظورم مرگ طبیعی خودم حالا شاید سال ها بعد

منم خیلی دلم میخواد بدونم .ولی حتی به خوابمم نمیاد .ولی قبل مرگش انگار خودش میدونست که رفتنیه از حرف ...

اونم میدونست و بارها بهم گفته بود دعا کن خدا راحتم کنه دارم درد میکشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا وقتی میمیرن بالا سر جنازشون وایمیسن و خانوادشون میبینن خیلی ناراحت میشن میگن تا چهلم بالای قبرش ...

عشق من به شدت زجر کشید تو این دنیا زجرایی که شاید درست نباشه بگم همیشه هم میگفت دوست دارم برم پیش پروردگارم

حسم میگه دیگه به کالبد دیگه ای برنمیگرده

اصلا نگران نباش اون ک مرده با تناسخ باز برمیگرده سوالی داری بپرس من اطلاعاتم زیاده در این باره

تناسخ ب نظر من اصلا وجود نداره آدم یک بار میاد تو این دنیا

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
اصلا نگران نباش اون ک مرده با تناسخ باز برمیگرده سوالی داری بپرس من اطلاعاتم زیاده در این باره

دوست دارم وقتی مردم ببینمش تنها آرزوم اینه

اگه تناسخ بشه که دیگه نمیشه دیدش😭

اونم میدونست و بارها بهم گفته بود دعا کن خدا راحتم کنه دارم درد میکشم

دلشون بهشون خبر میده انشالا خدا به دلت صبر بده درکت میکنم خیلی سخته شمام کم کم با گذر زمان اروم میشی قسمت هم نبودین .سالها که بگذره شما هم عوض میشین .انشالا که تو اون دنیاروحش به بهشت برین شاد بشه

تناسخ میشه توضیح بدی؟؟خیلی می‌شنوم این واژه رو

عزیزم تناسخ یعنی بد از مرگ دوباره با جسم و کالبد دیگ ای ب زندگی برمیگردی و این از نظر عملی ثابت شده و ما اون زندگی گذشته ب یاد نداریم البته در حد یه تئوری هست ولی بعضیا زندگی گذشتتشون رو یاد میارن 

خیلی بزرگتر از من بود قصد ازدواج داشتیم ولی میدونستیم نمیشه

۴۰ سالش بود ینی

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون