2777
2789
عنوان

آیا بعد از مرگ همدیگر را ملاقات میکنیم❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم

بیشتر توی دین مسیحیت بهش اعتقاد دارن میگن ک انقد میان رو دنیا ک در هر زندگی گناهانشان کمتر و اینقدر میان دنیا ک پاک میشین و در آخر ک پاک شدن روحشون تبدیل ب گل یا درخت توی طبیعت میشع

عزمزمه خیلیا داشتیم ک با تناسخ برگشتن ب این دنیا یه کم تحقیق کن اونایی ک زندگی قبلشونو یادشون بوده

خب این جوری ک روح آدم ده بار جون میده باز ب وجود میاد این ظلم نیس  تو هر کالبدی قرار باشه غصه دنیا بخوره یا هرچیزی  بعدم من آدم کشتم بعد دوباره زندگی میکنم تو کالبد جدید پس جزای زندگی قبلیم ک اصلا یادم نیس چی میشه

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
تو دژاوو رو تجربه کردی ؟ یعنی یه صحنه از زندگیت برات آشنا نبوده ک انگار دیدیش؟

اره بچه تر بودم اره 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
بیشتر توی دین مسیحیت بهش اعتقاد دارن میگن ک انقد میان رو دنیا ک در هر زندگی گناهانشان کمتر و اینقدر ...

من کتاب گفتگو با خدا رو خوندم و از همونجا بهش،ایمان دارم که برای رسیدن به تکامل دوباره برمیگردیم تو این دنیا ولی نمیدونستم اسمش تناسخ.ممنونم

خب این جوری ک روح آدم ده بار جون میده باز ب وجود میاد این ظلم نیس تو هر کالبدی قرار باشه غصه دنیا ب ...

قانون همینه تو اگه زندگی قبلیت رو بیاد بیاری فقط باعث عذاب خودت هستی تو فکر الان زندگی گذشته تو توی یه کشور دیگ بوده و خانواده قبلیت یه جایی دیگ تو دلت براشون تنگ میشه و احساس بدی داری و ممکنه مثلا توی زندگی قبلیت عاشقش بودی الان بابات باشه و فک کن تو اینو یادته بخاطر همین  زندگی قبلی فراموش میشه اونایی ک یادشون میاد واقعا زجر میکشن و آخرش دیوانه میشن

اونا وقتی میمیرن بالا سر جنازشون وایمیسن و خانوادشون میبینن خیلی ناراحت میشن میگن تا چهلم بالای قبرش ...

نه تو زندگی عادی پیش نیومده ولی تو خواب خیلی برام پیش اومده حتی یه خواب رو چند بار میبینم که احساس میکنم تو زندگیم اونجاها رفتم ودیدم ولی دقیقا نمیدونم .