2777
2789
عنوان

اگه میخواین خودتونو بدبخت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 53 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه بیشتر مادر پدرای الان دیگه بفکر تربیت کردن بچه نیستن ، فقط  بدنیا میارنش ، همین ، دیگه نمیگن اون بچه باید ادب حالیش باشه احترام حالیش باشه

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      

اوه خوب شد گفتی من تو فکر سرویس بودم ک سرویس مدارس بشم

حداقل باخودم فک میکردم یکم میتونم پس انداز کنم

واااااای چقد سخته راست گفتی

فکرشو بکن ی بچه یهو درو بازکنه بپره بیرون،اون وقت بیا و جواب خانوادشم بده

خب چرا بچه سوار مکینی‌بزرگتر ببرپول خوبی داره کلا یکی‌دو‌ساعت در روز میخای وقت بزارس دیگ

عزیزم من پنج ساعت کار میکنم نوزده تا دانش اموز دارم صبح و ظهر و کل عصر درحال رفت و امدم

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
وای چه بد نمیشه برای دخترا‌ دبیرستانی برید ؟ من دبیرستان سرویس داشتم بچه ها اصلا اینجوری نبودن اسی‌ ...

فکر کنم راننده مدرسه پسرونه ای. پسر های ابتدایی خیلی شلوغن. اگه میخوای راننده مدرسه دخترونه شو. دختر ای ابتدایی اصلأ این‌طور نیستن.دخترا خیلی آرومتر هستن.

وای چه بد نمیشه برای دخترا‌ دبیرستانی برید ؟ من دبیرستان سرویس داشتم بچه ها اصلا اینجوری نبودن اسی‌ ...

ده میلیون میگیرم بخدا همش میشه استهلاک ماشین نهایتش سه تومن یا چهارتومن برام بمونه😭

دخترهای دبیرستانی یا راهنمایی برمیداشتیخیلی راحتتره

همه بهم میگفتن با دخترای دهه هشتاد نمیشه ساخت چون زبونشون درازه و بی ادبن

پسرای دهه هشتادی هم بهم نمیدن چون مجردم و سنم کم میزنه😥