2777
2789
عنوان

اگه میخواین خودتونو بدبخت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 53 پست
فکر کنم راننده مدرسه پسرونه ای. پسر های ابتدایی خیلی شلوغن. اگه میخوای راننده مدرسه دخترونه شو. دختر ...

پنج تاشون دخترن اتفاقا بالابر شیشه رو یکی از دخترا خراب کرد

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
مامان منم هست بچها خیلی اذیت میکنن خانواده ها اصلا اهمیت نمیدن

خدا به مامانت صبر بده و همینطور من

طرف بهم میگه ماشینتو بیار بچسبون به پل جلوی خونمون که بچم خیس نشه چون بچم از چتر خوشش نمیاد نمیاره

در رو برای بچم باز کن موقع پیاده شدن

حتی بهم گفته بچم خوراکی خورده ماشینتو کثیف کرده درست ولی تمیز کردن یه بچه مگه فایده ای برات داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونواده بخاطر پنجاه هزار تومن کمتر دادن چونه زدن که اون پنجاه تومن یه کیک برای بچمون میشه دیدم که می ...

وای. حداقل این دوربین رو بذاری خوبه که دیگه اون بچه ی جیشوی بیشعورو نکنی. نمیدونم واقعا. 

ردم واقعاً 

راننده عادی باش ولی سرویس مدرسه نهبجز رانندگی مسولیت بچه ها هم با شماساگه ماشین میزد ب اون بچه باید ...

هیچی بدبخت تر میشدم

شهرمون کوچیکه نمیتونم راننده اسنپ بشم مرد سوار کنم هزارجور حرف برام درمیاد

اصلا ماشینو بفروش برو بزن به یه شغل دیگه

وا فقط یه روانی ماشینشو میفروشه بعد دیگه نتونه همونم بخره

منو خواهرم قبلا مغازه داشتیم ورشکست شدیم بستیم چون مردم توان خرید ندارن

حالا من ماشینمم از دست بدم؟

خدا به مامانت صبر بده و همینطور منطرف بهم میگه ماشینتو بیار بچسبون به پل جلوی خونمون که بچم خیس نشه ...

دقیقا همه اینارم مامانم تجربه کرده جدا از اینا بچها زبون درازن جواب بزرگترم میدن متاسفانه تربیت خانواده هاشون اینطوره یه چندبار گوشزد تنبیه درست میشه

اره واقعا درکت کردمخودمو جات گذاشتم فهمیدم هیچی ب اندازه آرامش آدم خوب نیس

واسه روانت ارزش قائل باش عزیزم من یه افسرده به تمام معنی شدم عین خر دارم کار میکنم ۶ صبح میرم تا ۸ 

یازده و نیم میرم تا ۲ 

۳ و نیم میرم تا پنج و نیم 

یعنی کل روز وقتم رفته به هیچی هم نمیرسم نه میتونم جایی برم نه میتونم عصرها دوساعت بخوابم نه میتونم با دوستام یه قرار بذارم

یه پنجشنبه جمعه هم که من وقت دارم باید ماشین رو ببرم تعمیرگاه

وای. حداقل این دوربین رو بذاری خوبه که دیگه اون بچه ی جیشوی بیشعورو نکنی. نمیدونم واقعا.

ببین بوی جیشش فاجعست ماشین بو میگیره وحشتناک 

حتی بردم روکش رو عوض کنم تودوزیه بهم گفت ماشینت بوی ادرار میده بچه ها خرابکاری میکنن؟ گفتم اره گفت پس روکش چرم یا پلاستیک بزن بتونی تمیز کنی

روکش قبلیم پارچه ای بود هرکاری میکردم تمیز نمیشد😥