2777
2789
عنوان

خیانت بابام و شوهر خواهر شوهرم

173 بازدید | 8 پست

چقدر مردا کثیفن. بابام در حق مامانم بدترین خیانتو کرد دلم به حاله مامانم میسوزه خیلی ناراحته. خواهر شوهرم میدونه شوهرش خیانت میکنه ولی تو خودش میریزه به روی شوهرش نمیاره میگه پروتر میشه چجوری میتونه تحمل کنه و کنارش بخوابه وقتی میدونه شوهرش با زنای دیگه همخوابه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید مجبوره چقد ما خانوما مظلومیم

آره مامانم به خاطر آبروی بچه هاش داره تحمل میکنه ولی بابام دارو نداردو زد به نام مامانم چون جوره دیگه نمیتونست جبران کنه ولی از غم مامانم کم نشد. خواهر شوهرم شرایط طلاق نداره بچه هاش کوچیکن شوهرم میگه طلاق نگیر اگه گرفتی بچه هارو نیار اونم مجبوره بسازه

آره مامانم به خاطر آبروی بچه هاش داره تحمل میکنه ولی بابام دارو نداردو زد به نام مامانم چون جوره دیگ ...

عزیزم چرا میگن بچه هاتو نیار

کاش خانوادش پشتش باشن گناه داره

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
و منی که میدونم شوهرخواهرم به خواهرم خیانت میکنه ولی به خواهرم نگفتم. چون اگه بگم زندگیش از هم میپاش ...

پس هیچ وقت نگو تحمل این درد خیلی سخته کاش ماهم بع مامانم نگفته بودیم

عزیزم چرا میگن بچه هاتو نیارکاش خانوادش پشتش باشن گناه داره

اخه سخته این دوره زمونه با دوتا بچه خرجشون هست مسئولیت نگهداریشون هست. تازه بیاره شوهرش خوش خوشانش میشه دستو پاش باز تر میشه. شوهرم گیگه اکثریت مردای دورو برمون اهل خیانت باید بسازی حداقل از لحاظ مالی تو رفاهی و اسم شوهر بالای سر خودت و اسم پدر بالای سر بچه هاته