2777
2789
من سزارین انتخابی تو بهترین بیمارستان با بهترین دکتر رو داشتم و بی حسی بودم موقعی که دکتر تیغ رو پوس ...

من برا سومی اصلا بیحس نبودم زجرکش شدم بخدا 

هیچکی هم گردن نگرفت نه دکترجراحم نه مسئول بیهوشی

خودشون رو مدیون میکنن نمی دونم چرا راستش نمیگن بعضیا خودم سه بار سز شدم البته دوربرمم دیدم طرف سختش ...

اره هیچوقت متوجه نشدم چرا یه ادم باید روی نوع زایمانش تعصب داشته باشه😂 بالاخره بچه برا بیرون اومدن دوتا راه داره جفتشم سخت و دردناکه حالا لقول دوستان بدن با بدن فرق داره ولی نه انقدری که بشه اصل قضیه رو پوشوند 

هرکسی کامل تجربیاتشو در اختیار بقیه بذاره خیلی کمک کننده س بنظرم

🤍🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدارو شکر.اما من سز شدم و بینهایت عذاب کشیدم متاسفانه تا دو هفته بدون کمکی نمیتونستم از این پهلو به ...

من بچه ی اولم رو حسابی عذاب کشیدم مادرشوهرم همراهم بود هنوز که هنوزه یادشه چیی به سرم رفت دو روز تو بیمارستان فقط گریه کردم و خدا رو صدا زدم هیچ شیافی و هیج مسکنی ساکتم نمیکرد 

اما برا دومی با پمپ درد هیچی درد نکشیدم خدا به دکترم خیر بده که گفت برو پمپ بگیر 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

البته این دردها بستگی به آدمش هم داره هابعضی ها تحمل دردشون بالاست بعضی ها نه من خودم سز کردم داشتم ...

منم انقدر درد داشتم ، تخت کناریم درد که نداشت هیچی به مامانمم راهکار میداد چه کار کنن من دردم کم بشه 😁

من بچه ی اولم رو حسابی عذاب کشیدم مادرشوهرم همراهم بود هنوز که هنوزه یادشه چیی به سرم رفت دو روز تو ...

من مسکن بهم میدادن فایده نداش ، اما برا بچه دوم شنیده بودم پمپ درد هم هست ،خواستم تو بیمارستان گفتن واه پمپ درد چیه ؟! نداریم!!

ای وای خداسلامتی بده عزیزم مچ دست؟؟ بخاطرسزارین چرا؟؟

نمیدونم والا.دکترمیگفت عوارض سزاربنه.چسبندگی میاره البته قبلااینجوری نبودجدیدا اینجوری شده یکیش حتی نمیتونه بچشوبغل کنه وکارای خونه روبکنه.

چرا وقتی یکی تحربه متفاوت داشته احساس میکنیم دروغ میگه خب به مدل بدن و استانه تحمل بستگی داره همه تجربه واقعیشونو میگن ولی خب تجربه ها متفاوته امیدوارم منظورمو رسونده باشم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من سزارین انتخابی تو بهترین بیمارستان با بهترین دکتر رو داشتم و بی حسی بودم موقعی که دکتر تیغ رو پوس ...

منم دقیقا مثل شما تیغ رو حس‌کردم بچه رو برداشتن و محکم فشار میدادن و در اخر هم بیهوش شدم !!

دو بار سز شدم و هر دوبار همین بودم ، چرا اخه مگه به دکتر ربط داره ؟ میشه توضیح بدید

موقعی که شکم برش می خوره تا بچه رو در بیارن بعضیا دو طرفو میگیرن و جر میدن و بچه رو بیرون میکشن.این کار ظرافت می خواد. و اون تکنسینها که کارشون بخیه زدنه.مهمه که چطور بخیه کنن.