2777
2789
بخدا یجوری میگن ادم فکش قفل میشه ، انگار نه انگار هفت لایه شکم پاره میشه ادم یه سوزن دستش میره میسوز ...

بدن به بدن فرق میکنه به نظرم شاید آستانه تحمل درد من بالا بود چون من وقت امپول زدن هم درد زیادی نداشتم در حد امپول معمولی کمی بیشتر درد داشت 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

پمپ درد رو باید خودمون از قبل از داروخونه تهیه کنیم ؟

تو اتاق عمل دکتر بهم گفت همراه داری گفتم بله مامانم پشت در اتاق عمله به یه پرستار گفت برو به مادرش بگو براش پمپ درد بخره سریع بیاره 

اونام بنده خداها جنگی خریده بودن و داده بودن 

به هوش که اومدم پرستار برام توضیح داد که هرموقع درد داشتی این دکمه رو فشار بده 

اون موقع سال ۹۳تغریبا تازه اومده بود اکثرن پمپ نداشتن فقط من و یه خانمی داشتیم و اصلااااا درد نکشیدیم 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه چی افتضاح درد داشتم بخیه هارم بد زده بود انگار خار تو شکمم بود

وای من اردیبهشت زایمان میکنم خدا کنه مثل زایمان اولم بدون درد باشه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

کو عوارضش چیه که ماندیدیم؟؟

انشالاکه نبینی.جاریم سزارین شدشکمش ازداخل پاره شدچن روزپیش عملش کردن عفونت کرده بود.الان هنوزشکمش بازه ک عفونتاش بزنه بیرون.خالمم همینطورهربارمیدوختنش بازباز میشد.دوتای دیگه مچ دستاشون چسبندگی درست کرده وبایدعمل کنن

بخدا یجوری میگن ادم فکش قفل میشه ، انگار نه انگار هفت لایه شکم پاره میشه ادم یه سوزن دستش میره میسوز ...

البته این دردها بستگی به آدمش هم داره ها

بعضی ها تحمل دردشون بالاست بعضی ها نه 

من خودم سز کردم داشتم میمردم تخت کناری منم با من عمل شده بود اصلا انگار نه انگار عمل شده 

بعد مامانم هي نگاه من می‌کرد هي نگاه اون بهم  میگفت بچه تو خیلی درد سستی🤕😂

ولی من واقعا داشتم میمردم

من فروردین امسال واس بار اول سزارین شدم با بی هوشی خیلی خیلی راحت بود جوری ک یکروز بعدش بالا سر بچم بودم تو بیمارستان اخه ریه ش کامل نشده بود تو دستگاه بود ۸روز ینی هرکی منو میدید میگف بقیه هات کشیدی میگفتم ن😂😍

هاکان💙پسرِ مامان

خودشون رو مدیون میکنن 

نمی دونم چرا راستش نمیگن بعضیا  

خودم سه بار سز شدم

البته دوربرمم دیدم طرف سختش نشد خیلی ولی هیچ وقت نمیگن عااالی بود  ☹️

من سزارین بودم.پونزده سال پیش.تا الان نه عفونت نه کمردرد همه چی خوب و جای بخیه هم هم اندازه دو سانت یک خط خیلی باریک مونده.اندامم هم مثل همون دختریم شد.بعد از عمل دو روز اول اصلا درد نداشتم به غیر از وقتی که فشار دادن روی شکمم توی اتق عمل.دو روز بعد از سزارین چند روزی جای بخیه ها می سوخت که شیاف دیکلوفناک استفاده کردم خوب میشد.اما یه چیزی بهت بگم امپولی که توی کمر میزنن برای بی حسی عوارض داره.من چون از قبل نوبت داشتم.بی هوشم کردن و امپول بی حسی نزدن.شاید واسه همین کمر درد نداشتم

بیمارستان تون دولتی بود ؟ چون من پمپ درد خواستم گفتن همچنین چیزی نداریم!!!

منم تو بیمارستان خصوصی درخواست پمپ درد کردم دکترم بهم اجازه نداد گفت من به هیچ کدوم از مریضام پمپ درد تجویز نمیکنم 😕😐

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
تو اتاق عمل دکتر بهم گفت همراه داری گفتم بله مامانم پشت در اتاق عمله به یه پرستار گفت برو به مادرش ب ...

خدارو شکر.اما من سز شدم و بینهایت عذاب کشیدم متاسفانه تا دو هفته بدون کمکی نمیتونستم از این پهلو به اون پهلو بشم یا بشینم و پاشم 

من سزارین بودم والا اونجوری که بعضیها میگن تا اومدم پاشدم و اینا نبود تازه بیمارستان خصوصی و با پمپ درد بودم تا ۱۰ روز واقعا درد داشتم ولی با اینحال هرگز به طبیعی فکرم نمیکنم

منم تو بیمارستان خصوصی درخواست پمپ درد کردم دکترم بهم اجازه نداد گفت من به هیچ کدوم از مریضام پمپ در ...

منم خیلی عذاب کشیدم و ناراحتم از اینکه چرا پمپ درد خواستم و گفتن نداریم ، حداقل میگفتن خودمون بخریم