2777
2789

استارتر  عزیزم انشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی به سلامت بغلش بگیری🥰💚

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربون دهنت

بخدا یجوری میگن ادم فکش قفل میشه ، انگار نه انگار هفت لایه شکم پاره میشه ادم یه سوزن دستش میره میسوزه تا چند ساعت وای بحال برش شکم ورحم!! طبیعیم که نیازی به گفتن نداره مشخصه

ایکاش همه واقعا بدون تعصب راهنمایی کنن به درد چها تا ادمم بخوره تجربشون

🤍🌱
بیمارستان تون دولتی بود ؟ چون من پمپ درد خواستم گفتن همچنین چیزی نداریم!!!

نه خصوصی بود گفتن تو اتاق عمل باید بگی برات بزارن بعد اون نمیشه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اینجا میگن سزارین شدیم دو دیقه بعدش پشتک زدیم ، یا طبیعی میشن میگن رو هوا زاییدیم بنظرم هیشکی درست ر ...

طبیعیا میگن طبیعی عالیههههه 

ولی بدنا باهم فرق داره 

کسی دیدم طبیعی نمی تونسته بیاره 

ماما بهش فشار آورده بود بیچاره از سزارینی بدتر بود اوضاعش 

سزارینیا میگن عااالیه من شاخ درمیارم 🤣🤣🤣 

آخه عمل به این سنگینی جزو سنگین ترین عملاست سزارین کجاش دقیقا چه قسمتیش عااالیه ؟ 😤😤

من دوبار به فاصله ۱سال و شش ماه صد بار دیگم برگردم عقب سزارین و انتخاب میکنم بدن من خیلی خوب بود ولی میگن بدن به بدن فرق داره مثلا من اصلا نخابیدم بعدش درد داشتم اما خییییییییلی کم ولی مامانم تعریف میکرد تا چهل روز نمیتونسته حتی از این دست بخابه رو اون دست بدن هر کسی یه جوره 

دوستای گلم میشه منم دعا کنین باردار بشم دوباره خیلی ساله منتظرم و دلشکسته.. انشالله دعای یکی تون در حقم گرفت🥺🙏💚

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

نن دو بار یزارین شدم بهفاصله۵سال و دو ماه هر دو بار مثل هم بود باید مرتب شیاف بزاری تا دردت کنترل بشه در کل زایمانه و سختی های خودش تو سز بعد سه یا چهار روز سر پا میشی بعد یه هفته میتونی غذا بپزی ولی خب سخته کمی ولی بعد ده روز کاملا سرپایی

من سزارین انتخابی تو بهترین بیمارستان با بهترین دکتر رو داشتم و بی حسی بودم موقعی که دکتر تیغ رو پوست شکمم میکشید برای برش لایه ها دردی آنچنانی نداشتم اما تیغ رو احساس میکردم و بعدش هم موقعی بچه رو از داخل شکمم میکشید بیرون رو حس میکردم وسط کار هم نمیدونم چم شد اکسیژن کم آوردم یا چیشد تنگی نفس بدی گرفتم نمیتونستم نفس بکشم 🥺🥲

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

من سزارین شدم.تقریبا ده رو نشست و برخاست برام دردناک بود عطسه میکردم می‌رفتم اون دنیا میدیم و میومدم.اما بجز این عطسه بقیه دردا قابل تحمل بود

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.