2777
2789
عنوان

پسره خیلی خوشگله ولی هربار میرم مغازه اش یه جمله میگه اشکم در میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که اینو میگی بگو کار من اشتباه بوده ۵۰۰ تومن کفتم بعد حساب کنه؟پول خودم بوده وا خل درسته کمه ولی ...

خودت خودتو بی ارزش میکنی جایی  ک مسخره ات میکنه میری خرید خب ما چی بگیم پولت بوده حقت بوده ولی خب بگذر بنظرم هر وقت رفتی اصن ۵۰۰ کمتر بده بع یارو 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

خب از جای دیگه خرید کن بعدشم ۵۰۰تومن هست هنوز که بهت پس بده؟بخدا من کرایه میدم یا هرچی هزارتومان دوت ...

اوف‌مردم گفتم‌بعد‌حساب‌کن‌وا‌مگه اشتباه کردم پولمه خب‌کم‌باشه‌پولمه 

خودت خودتو بی ارزش میکنی جایی ک مسخره ات میکنه میری خرید خب ما چی بگیم پولت بوده حقت بوده ولی خب بگ ...

من رفتم‌چون‌صاحب مغازه اول‌مسخره نکرد شاگردش مسخره کرده‌بود‌این سری اونم مسخره کرد

خانما تاپیک سرکاریه گزارش بزنید اینجا میگه پسر خوشگله پسر خوشتیپه 

بعد تو یکی از تاپیکاش نامزد داره 

تاپیکای قبل ترش 

شوهر 

توی تاپیکای قبل ترشم حامله است

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
من نمیکنم باهم برابر نیستم شعور آدما کم‌وزیاد داره موفق باشی

یه آبنبات نداشت بده رو خریدات؟   

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
وا دیگه نرو مغازه اش چقدر بیشعوره .بر از جای دیگه خرید کن از جلو مغازه اش با دست پر رد شو ببینه

خدایا شکرت یکی فهمید اون مقصره همه‌میان میگن تو‌اسکلی

چرا‌چون کمه‌وگفتم بعد حساب‌کن چیه مگه پولمه اصن دوقرون بعدم من یه بار گفتم‌ شاید حتی یادمم‌نمیموند ولی ۳ بار مسخره ام‌کزد  

شما که اینو میگی بگو کار من اشتباه بوده ۵۰۰ تومن کفتم بعد حساب کنه؟پول خودم بوده وا خل درسته کمه ولی ...

نه کار شما بد نبوده به هیچچچ وجه

ولی خب جو جامعه داره ب سمت بدی میره و خب ادم واسه اینکه ازین حجمه ها دور باشه بهتره قید ی چیزایی رو بزنه مث همون ۵۰۰ تومن مثلا اگ میگفتین صدقه بدین بهتر بود چون پولیم نبود ک نیازتون بشه ولی خب در عین حال میفهموندین از حقتون دفاع کردین

البته در بیشعوری مغازه داره شکی نیست اصن عصبی نباش ازونجا خرید نکن 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭