2777
2789
عنوان

پسره خیلی خوشگله ولی هربار میرم مغازه اش یه جمله میگه اشکم در میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 95 پست

ولی یه چیزی بگم 

الان همتون میگید 500 تومن چیزی نیست درست 

ولی منم خودم یه بار رفتم کوهسنگی اونایی که مشهد هستن میدونن چقد جنس هارو الکی گرون میدن 

رفتم یه سوپری قیمت و از خود نوشته روی جنس بیشتر داد 

منم قیمت روی جنس و دیده بودم گفتم آقا چجور حساب کردی مگه 

2 تومن بیشتر گفته بود 

یه جوری برخورد کرد انگار من دارم دزدی میکنم یه آدامس پرتاب کرد تو پلاستیک خوراکیام

و حتی اونجا هم دزدی کرد و اون آدامس 1000 تومن بود 

همینجور اگه خورد خورد به رو خودتون نیارید دزدی بیشتر میشه خانما

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا آخيش یکی منو فهمید خدا خیرت بده دلم آتیش گرفت همه گفتن تو‌اسکلی

منم خودم دیدم به نظرم آدم حقشو بگیره خساست یا اسکولی نیست 

پولته دیگه دوست نداری زیر بار زور الکی بدیش

باور کن همون 500 تومن هم به روشون نمی‌آورد بعد رفتنت میگفتن چقد طرف اسمول بود نفهمید 500 تومن ندادیم بهش 

ملت همینجوری آن هر کار بکنی یه ایرادی میزارن روت 

واااای😂😂😂😂مامان من یه بار چندسال پیش دو تومن داد به یه گدا اونم ب مامانم گفت خودت بیشتر به این ن ...

دقیقا ما هم درس عبرتی شد برامون 😂😂😂😂

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
منم خودم دیدم به نظرم آدم حقشو بگیره خساست یا اسکولی نیست پولته دیگه دوست نداری زیر بار زور الکی بدی ...

اخه ۵۰۰‌تومن‌روهم‌نمیده هربار مسخره ام میکنه فقط و دردم اینه همش بالا‌میکشن

خدایا شکرت یکی فهمید اون مقصره همه‌میان میگن تو‌اسکلیچرا‌چون کمه‌وگفتم بعد حساب‌کن چیه مگه پولمه اصن ...

اصلا شاید یکی سوتی داده آدم متشخص مسخره نمیکنه .آدم حسابش نکن