2777
2789
عنوان

شما وقتی یکی عزادار میشه چی میبرید براش برای احترام

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 93 پست

ما نمیدونیم رسم شما چطوره،ولی اگه رسمتون هست پس ازت توقع داره،البته خودش ازت توقع مانتو کتی داره با زبون بی زبونی بهت گفته که براش بخری😁 اگه دوستیتون برات مهم هست تو هم بخر براش

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

پنج شنبع برو سرخاکش یه دیس خرما یا حلوا یا گل یه چیزی برای خیرات ببر دست خالی نرو

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی منم نبرم

اگر رسم دارین شالی چیزی ببر. مانتو زیاده رویه. اگر صبر کنی چهلم رنگی ببری ک خیلی بهتر

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
واقعا مکروه کرده؟ چرا؟ پس چجوری طرف خیراتشو پخش کنه

نگاه حرام که نیست بعدم پخش کردنش موردی نداره خوردنش مکروهه یعنی صاحب عزا ممکنه پذیرایی کنه ولی بهتره هر کی معتقده نخوره فلسفشم نمیدونم من ربطش نیدم بع اینکه اسلام راضی نیست صاخب عزا جز غم مرگ غم و دغدغه پذیرایی مهمونم داشتهذباشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
آها گلم

ممنونم از حسن درکتون عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اینطور با تعجب نگو این چ رسمیه شاید شماهم ی رسم داشته باشین برا ما عجیب باشههرکس ی طوره

تعجب کردم پرسیدم دیگه.الان پرسیدم ناراحت شدی؟

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
اینطور با تعجب نگو این چ رسمیه شاید شماهم ی رسم داشته باشین برا ما عجیب باشههرکس ی طوره

تعجب کردم پرسیدم دیگه.الان پرسیدم ناراحت شدی؟

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
نه کلا مکروه بودنشم برام عجیب. چون وقتی مکروه یعنی اینکه اگه ضرورت نداره و تو شرایط مناسب هستیم استف ...

شاید بخاطر اینکه فشار مالی کمتری روی خانواده میت بیاد

نمیدونم، شاید هم چون توی اون حال که مردم عزادار و ناراحت هستند  بهتره که چیزی نخورندکه دچار سوءهاضمه یا عوارض دیگه ای نشن 

فعلا اینا به ذهنم رسیده

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

دوستان اینکه یکی از کاربرها گفتن از غذایی که برای فرد فوت شده میارن ، مکروهه بخوریم.

من اینطور متوجه شدم نه اینکه اون غذا بد باشه یا مشکلی داشته باشه ، 

فکر کنم صرفا به خاطر این گفته شده که مستحبه تا چند روز ( معمولا 3 روز ) برای افراد عزادار غذا ببریم و دیگه اونها درگیر اینجور چیزها و پذیرایی از مهمان ها نشن.

حالا باز خودتون هم تحقیق کنید. 

نه کلا مکروه بودنشم برام عجیب. چون وقتی مکروه یعنی اینکه اگه ضرورت نداره و تو شرایط مناسب هستیم استف ...

آره اینطوری سخته ولی وقتی تو یه شهر این قضیه باب شه دیگه همه رعایت میکنن و بالاخره باید کار خوب از یه جایی شروع بشه

شاید بخاطر اینکه فشار مالی کمتری روی خانواده میت بیادنمیدونم، شاید هم چون توی اون حال که مردم عزادار ...

اخه خیرات و فقط زمانی که فرد فوت میکنه پخش نمیکنن که. ما هربار میریم سرخاک شاید یه چیزی ببریم. یا اصن تو خونمون به نیت اون فرد آشی حلوایی چیزی بپزیم بین همسایه ها پخشش کنیم و شاید ده سال از فوت اون شخص گذشته باشه. تا جایی هم که من میدونم توصیه به خیرات دادن زیاد شده. واسه همین این حرف بنظرم منطق نداره

دوستان اینکه یکی از کاربرها گفتن از غذایی که برای فرد فوت شده میارن ، مکروهه بخوریم.من اینطور متوجه ...

درسته اینکار خیلی خوبه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

اخه خیرات و فقط زمانی که فرد فوت میکنه پخش نمیکنن که. ما هربار میریم سرخاک شاید یه چیزی ببریم. یا اص ...

خیرات بکنن اشکالی نداره خیلیا میرن قبرستان فقیرن و بیچارن همون چهارتا خرما بیسکوییت رو میبرن برای بچه هاشوت ماها همون فاتحه رو میفرسم هیچ اشکالی هم نداره اون خیره تو بهترین جای ممکن صزف شده فاتحه هم ارسال شذه