2777
2789
عنوان

شما وقتی یکی عزادار میشه چی میبرید براش برای احترام

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 93 پست
صرفا تبادل نظر داریم انجام میدیم. دوست عزیز شما علتش رو نمیگی و بیشتر فکر خودت رو میگی. خب اگر علتش ...

اگه پستا رو کامل میخوندین علتش رو هم کفته بودم چند پست قبل تر

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اگه پستا رو کامل میخوندین علتش رو هم کفته بودم چند پست قبل تر

فکر کنم کلا یمقدار جبهه گیری نسبت به من دارید. 

من حتی خوندم که :

البته اگر خانواده میت ، تأکید واقعی و از روی رضای قلبی بر استفاده از غذایشان دارند ، دیگر کراهت چنین کاری مرتفع شده ولی مستحب بودن ارسال غذا برایشان ثابت می ماند.

🌸 یعنی به نظر من صحبت در مورد چنین چیزهایی ، بهتره کامل انجام بشه تا یموقع سوءتفاهم نسبت به اسلام ایجاد نشه. 

صرفا برای همین به شما انتقاد کردم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم کلا یمقدار جبهه گیری نسبت به من دارید. من حتی خوندم که :البته اگر خانواده میت ، تأکید واقعی ...

بله تو نتم عین این مطالبو نوشته و همونطور که گفتم منافاتای با عرض من نداره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇