2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4074 بازدید | 247 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بچه روح اگرنداشت قلبش نمیزد از نظرمن همون انعقادنطفه یعنی خلقت یک انسان

زمان انعقاد نطفه قلب میزنه ؟

هر بخش بدن یه زمانی تشکیل میشه زمان تشکیل قلب هم مشخصه همین حور زمان تشکیل گیرنده عصبی تا گیرنده های عصبی  نداشته باشی هم درد رو حس نمیکنی به‌ همین‌خاطره که زمان مشخص کردن یعنی تا  زمان تشکیل قلب و زمان به وجود اومدن گیرنده های عصبی 

مگه دلیل مخالفت شما با سقط این نیست که داری به یک انسان ظلم‌میکنی و موقع سقط متحمل درد و عذاب میشه 

بعضی ها شاید به همین دلیل سقط نکنن ولی دنیا میارنش و یک عمر بهش ظلم‌میکنن و تو رنج و عذاب نگهش میدارن و روح و روانش رو نابود میکنن  عذاب روحی هم خیلی بدتر از عذاب جسمی هست شاید به همین دلیله که تو اون دنیا روح عذاب میکشه تا تاوان گناهاشو بده 

اره اگر توخون ریزی بیاره میشه ولدحیض .ولی بعضیا بعد چهارپنج روز دیگه گاهی لکه دارن و گاهی پاکن اگر پ ...

لکه های زرد یا خونابه ای که درجه ای از خون هست هم پریوده

لطفا اطلاعات ندارید راهنمایی نکنید

✒️

اره اگر توخون ریزی بیاره میشه ولدحیض .ولی بعضیا بعد چهارپنج روز دیگه گاهی لکه دارن و گاهی پاکن اگر پ ...

اگه پاک بشه که دیگه پریود نیست بحث ما با اسی اینه که میگه میخوام تو پری بچه بیارم

اصلا نمیدونی بحث تاپیک چیه

✒️

تعریف فقهی و علمی متفاوته

موقع حیض ،حتی روز هفتم یه لکه خیلی کم هم باشه حیض به حساب میاد و بعد از اون باید غسل کرد