2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4523 بازدید | 247 پست
وااای تو چقدر عصبانی هستی چقدر توپت پره بنده خدا هر کاری می‌کنه باردار نمیشه آرزوی یه بچه داره کسی ک ...

چن تا از صحبتاشو واقعا باور نکردم و ن من چن نفر دیگم باور نکردن وگرنه هر ادم عاقلی میدونه تو پریودی رابطه هم حرامه چ برسه اقدام

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

رابطه از روز سوم ب بعد حلاله

یا امام زمان ،تو رو خدا حکم الکی ندید بخدا مغضوب خدا میشیدا از کی این فتوا رو گرفتی تو رو خدا فقط اسمشو بگپ

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونم خب ربط داره با گرمی خوردن اسپرم مرد قوی میشه بچه پسر میشه

اسپرم‌مرد قبل رابطه باید قوی بشه دوماه اول بارداری دیگه کار از کار گذشته جنسیت بچه هم‌معلوم‌شده ربطی  هم‌به تغدیه  پدر ومادر نداره دیگه 

بعدا هم‌این همه میرن رژیم‌تعیین جنسیت میگیرن اخرم‌جنسیتی که میخوان‌نمیشه 

ولی واقعا تاسف باره توی ۲۰۲۴ ۷۰ درصد زنامون از خیلیییی مسائل زنانه بی اطلاعن بیسوادی کل کشورو داره ف ...

من میدونم واسه همینم حرف خالمو باور نکردم ولی اون همسایمون گف گفتم شاید درسته شاید شد راه دیگ ای ندارم

اون روز یه نفر درباره جنسیت سوال پرسید یکی گفت دوماه اول بارداری فلان و فلان رو بخور تا بچه ات پسر ش ...

اگرزمان نطفه جنسیتش مشخصه پس برای سقط عمدی هم که خیلیامیگن یه تیکه گوشته نه نیست یه انسانه که جنسیتشم مشخصه

چی بگم ما فقط میتونیم بگیم کاری ک میخوای بکنی کاملا غلطه

حتی رابطه هم حرامه این تایم چ برسه اقدام

بخدا ک هرکی متاهل میشه حداقل این چیزای پیش افتااده رو میدونه 

بجاش صبر کنه پاک ک شد برن دکتر تلاش کنن ناامید نشن بالاخره جواب میگیرن

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

شما اقدامم بکنی اتفاقی نمیوفتهچون تخمکی نیستحالا هرچقدر ما بگیم و شما قبول نکنید پس شما برو کار خودت ...

منم به خالم همینا رو گفتم ولی تاکید داشت همینطور همسایمون 

من میدونم واسه همینم حرف خالمو باور نکردم ولی اون همسایمون گف گفتم شاید درسته شاید شد راه دیگ ای ندا ...

نه مطمئن باش یه درصدمممم درست نیست 

هزاران راه مشکلتون چیه 

فولیکولات درماه چندتاست؟ 

اندازه هاشون چقده

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
منم به خالم همینا رو گفتم ولی تاکید داشت همینطور همسایمون

اسی ببین تاپیکت 10 صفحم جلو رفت همم گفتن نکن تو این تایم ..عزیزه من نطفه ای ک در این تایم شکل بگیره بنظرت حلال هست؟ و ایا میگیره؟ گوگل خیلی منبع موثقی هست از این لحاظ یه سرچ بزن

استارتر برو بگو پسرخاله میخام اقدام کنم پریودم تو ک سپاهی هستی بهم بگو راه و چاهشو😂خندت نگرف ازین ح ...

چرا اینجوری میکنی بااین بنده خدا شما یعنی مذهبی یا دشمن مذهب نپرسیدن عیبه ندانستن عیب نیست