2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4538 بازدید | 247 پست
اولا تو آموزش های قبل ازدواج گفتن اعتقاداتتونم واسه خودتون نگه دارید

خب معلومه دیگه از کجا یاد گرفتی اینارو😂😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
این که چه روزی از پریود باشه کفاره فرق دارهاین میخواد بچه بیاره فقط حرف رابطه نیستبچه اش اگه یه درصد ...

اره اگر توخون ریزی بیاره میشه ولدحیض .ولی بعضیا بعد چهارپنج روز دیگه گاهی لکه دارن و گاهی پاکن اگر پاک باشندحتی قبل از ده روز میشه غسل مردنماز خوند روزه گرفت وبچه دارشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون روز یه نفر درباره جنسیت سوال پرسید یکی گفت دوماه اول بارداری فلان و فلان رو بخور تا بچه ات پسر ش ...

موقع بستن نطفه جنسیت مشخص میشه قبل از اقدام یه سری چیز ها تاثیر میذاره ولی دیگه حامله بشی نمیشه😐

تازه من تغذیه برای دختر یا پسر شدن رو قبول ندارم میگم خدا خودش میدونه چی بده به هرکی

✒️

من ادم‌مذهبی نیستم اما دلیل علمی خیلی چیزها که حرام اعلام شده به مرور کشف شده رابطه داشتن تو زمان سیکل ماهیانه تو رساله ها و توسط مراجع حرام‌اعلام شده حتی تو ایاتی از قران نهی شده که تو زمانهایی با همسران‌خودتون رابطه نداشته باشید 

حالا دلیل حرام بودنش اینکه ریسک عفونت و بیمارهایی که از طریق رابطه انتقال پیدا میکنه رو بالا میبره و هورمونها تو حالت تعادل نیستن و احتمال اختلالات  ژنتیکی برای جنین بیشتره

خیلی از خارج کشور که اصلا مسلمون نبودن وپدرمادرشون روابط ازاد دارن مسلمان واقعی شدن که قران رو ده با ...

من جواب رو برای کسی دیگه دادم که گفت اسی تصمیمتو گرفتی پس چرا نظر میخوای منم حرف اسی رو که به همه میگه پسرخالم فلان شدع روگفتم

✒️

موقع بستن نطفه جنسیت مشخص میشه قبل از اقدام یه سری چیز ها تاثیر میذاره ولی دیگه حامله بشی نمیشه😐تاز ...

منم همینو گفتم دقیقا که اولا تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته دوما وقتی باردار شدی دیگه نمیشه جنسیت  رو عوض کرد حمله کرد بهم که تو چیکار داری به اعتقادات مردم و ادب نداری و چرا به کسی که گفته فلان چیزو تو ماه های اول بارداری بخوری جنسیت بچه عوض میشه گفتی بیسواد