2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4769 بازدید | 248 پست
ولی من به خاطر اینکه دیگران رومجاب کنم بهشون نمیگم هرگوهی خوردن توهم خوردی من ادم خوبی نیستم ولی میگ ...

درست صحبت من از لفظ گوه برای تو استفاده کردم؟؟ ضمنا امضامو بخون دیگم ریپ نزنا

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

چه چیزا خدایا اینو از کجا در آوردی. گناه می‌کنیا .

رابطه در پریودی فقط حرامه و کفاره داره بستگی داره چه روزی از پریود باشه

طلاق هم باطله

اینایی که این گفت چیه

مرجع تقلید نی نی سایت دو تا شدن

✒️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر داره میگه کیست دارم عفونت دارم بعدم حتی اگه پریود نباشه نباید اقدام کنه اول باید خودشو درمان ...

یکم ب تاپیک شک کردم اخه مادر بزرگای بیسواده بیسواده ماهم ازین مسائل پیش افتاده اگاهی دارن ک باوجود کیست و عفونت نمیشه باردارشد بعد اسی دوساله اقدامه شوهرشم ظعیغه و جتی نمیدونه چی ب چیه کم مونده بگه با رابطه نداشتنم میشه باردارشد😐

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
بله افغان هستم لطف کنید تاپیک آخرمو گزارش بزنید 🙏

میخوای چرت و پرتایی ک گفتی رو پاک کنی کسی نفهمه چیا گفتی؟؟

گفتی یروز چشامونو باز میکنیم میبینیم ایرانو گرفتین.چطور روت شد اینو بگی بعد ازمون بخوای برات گزارش بزنیم

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
یکم ب تاپیک شک کردم اخه مادر بزرگای بیسواده بیسواده ماهم ازین مسائل پیش افتاده اگاهی دارن ک باوجود ک ...

نمیدونم بخدا حتی اگه نمیدونه هم الان گوگل هست هزاااارتا دکتر هست چی بگم والا فقط میتونم بگم تو دنیایی ک کشورا روز به روز دارن قدرت میگیرن و ابرقدرت میشن ماها هنوز یه عده با این افکار میخان بچه دار بشن

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

خب ممکنه یکی بیاد بخونه باور کنه حکم این مرجع تقلید نی نی سایت رو😐بعد ۳ حلاله😂😂😂

ن بابا اصن ب گوگلم مراجعه کنیم همچین چیزی نگفته

غسل کنه واگر خون نیاد میشه ولی اگر تا ده روز خون هست نباید انجام بدن کفاره داره کفارشم یه نخود طلاست

این که چه روزی از پریود باشه کفاره فرق داره

این میخواد بچه بیاره فقط حرف رابطه نیست

بچه اش اگه یه درصد هم بشه ولد حیض میشه

غسل کنه خون نیاد که دیگه پریود نیست این میگه توی پریود

✒️

نمیدونم بخدا حتی اگه نمیدونه هم الان گوگل هست هزاااارتا دکتر هست چی بگم والا فقط میتونم بگم تو دنیای ...

همین بخدا 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
اگرزمان نطفه جنسیتش مشخصه پس برای سقط عمدی هم که خیلیامیگن یه تیکه گوشته نه نیست یه انسانه که جنسیتش ...

درسته جنسیتش مشخص شده ولی  میگن تا یه زمان هنوز روح نداره  (تو یه سری ایه ها گفته شده و زمان دمیده شدن روح در وجود انسان رو مشخص کرده ) قضیه سقط هم با توجه به همین‌موضوع مورد بحثه بعضی ها میگن تا روح نداره سقط جایزه بعضی ها که کلا مخالف سقطن 

بله افغان هستم لطف کنید تاپیک آخرمو گزارش بزنید 🙏

خوب مودب شدی 

تو تاپیکت زبون دراز بودی و میگفتی ایران دیگه وطن ماست و به زودی معلم های افغان بر بچه های شما معلمی میکنن 

چرا گورتون رو گم نمیکنید برید کشورتون