2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4769 بازدید | 248 پست
نمیشه پسر خالم مذهبی توی سپاهم هستش

😂😂😂کودتایی دیگررر

هرکی سپاهیه مذهبیه؟ هرکی ام ذهبیه سپاهیه؟ بیشتر دارم ایمان میارم ک تاپیکت فیکه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه نمیدونی پسرخاله ش مذهبیه سپاهی هم هست؟؟

بابا اینا چ برداشتی از سپاه و مذهبی دارن

مذهب یه چیز شخصیه سپاه هم یه شغل هست خاک بر سر بی سوادشون

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

اسی عزیزم من که سنم کمه و مجردم قشنگ این موضوع برام مشخصه شما خودت با عقل بشین فک کن وقتی این کار از ده جهت اشکال داره چرا میخوای انجام بدی به فکر یه راه دیگه باش 

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

من فک کردم پاک شدم رابطه داشتم بعد رابطه دیدم هنوز پری ام الان ناراحتم میگم فعل حرام انجام دادیم اخر ...

عزیزم اطلاعاتم به حدی نیست که شما رو راهنمایی کنم

تاپیک بزنید ممکنه کسی بدونه

یا از مرجع تقلیدتون

از خودتون فتوای الکی درنیاریدیه کم از عاقبتش بترسیدبچه تو زمان حیض، خرابکار میشه دشمن اهل بیت میشه خ ...

خودتو ناراحت نکن بابا فیکه تاپیک

پسرخاله ارشادشون میکنه دیگ😂

اسی عزیزم من که سنم کمه و مجردم قشنگ این موضوع برام مشخصه شما خودت با عقل بشین فک کن وقتی این کار از ...

وقتی همه راه ها رو رفتی و نتیجه ندیدی چ باید کرد بریدممممم کی میفهمه اینو فقط بلدن بگن فیکه مگ‌بیکارم مسخره بگیرم ملتو

وقتی پریودی یعنی یه تخمک آزاد شده و شما پریود شدی، هرروز که تخمک آزاد نمیشه، ماهی یکی آزاد میشه که ر ...

وا چه ربطی داره 🤣🤣

وقتی تخمک ازاد میشه ادم پریود نمیشه باردار میشه در ماهم ممکنه ادم ۱۰ تا فولی داشته باشه اصن تعداد متغیره 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭