2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4968 بازدید | 248 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امکان بارداری هست اما ممکنه بچه بیماری پیسی بگیره

شک ندارم تاپیکش دروغه محضه و از بیکاری زده

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

آره منم شک کردم

یه زن بالغ میدونه تو پریودی این کثیف بازیا درست نیس یه 2 روز تحمل میکنه مگه عقلش یه تختش ناقص باشه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

برا چی اخه مث من‌ناامید نیسی ببینی چی میکشم هرماه تو پریودی کارم گریه اس

عزیزم منم مث تو بعده دوسال و نیم باردار شدم حالتم درک میکنم 

ولی خواهشا هرکی هرچرتو پرتی میگه رو باور نکن 

شما اصن از وضعیت رحم تو دوران قاعده اطلاع داری؟من موندم اونا چجوری باردارشدن وگرنه اصن همون خونیم ک میاد از دیواره رحم جدا شده و فولیکولا از بین رفتن حالا اسپرم چجوری بالا رفته چجوری ب فولی رسیده چجوری چسبیده ب دیواره رحمی ک درحال فرو ریزیه خدا میدونه 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

خانوم گل تصمیم با خودتون هست اما اگر اعتقاد مذهبی دارید نظر من اینه بذارید تموم شه غسل کنید و حتی میگن قبلش وضو بگیرید و دعا بخونید. ان شاءالله خدای مهربون بزودی حاجت دلتون رو بده

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم