2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3989 بازدید | 244 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم هرجور راحتی ولی نظر خواستی ماهم داریم نظر میدیم ولی اینو بدون تا پنجاه سال دیگه ام بچه دار نشدی همچین کاری نکن رابطه تو پریودی حکم زنا داره بچه ای هم که بوجود بیاد حکم حرام زاده  هم رابطه در پریودی باعث باطل شدنه عقد میشه دیگه خودت بشین فکر کن عاقبتش چیه 

نمیشه پسر خالم مذهبی توی سپاهم هستش

دقیقا چه ربطی داره؟ 😐

مگه پسرخالت...؟ 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

نکن چ کاریه

تا وقتی غسل نکنی درست نیس

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بله افغان هستم لطف کنید تاپیک آخرمو گزارش بزنید 🙏

باشه دیگه ده بار گفتی منم گفتم تاپیکت چیز خاصی نداره

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من جایی خوندم در زمان پریودی بچه دشمن اهل بیت میشه با این حال خوددانی عزیزم ازدفتر مراجع سوال کن ، ت ...

منم همین فکر و میکردم ولی اخه فک‌کنم با صدقه رفع میشه چون ک پسرخالم‌مذهبیه و توی سپاهه

نینی سایت یکی ی گوهی بخوره بقیم میخورن 

همین چن دیقه پیش یکی تاپیک ک تو پریودی رابطه داشتم الان تولم مث طوطی اومدی اسکی رفتی و ادیتش زدی 

خودت عوقت نمیگیره حتی بخای حرفشم بزنی؟ برو بده تو پریودی چرا مارو باخبر میکنی از کار چندشت

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡