2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم بی رگی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐تعارفا چیه میخوای بگو بیا بچه ای خیلی

منم با نظر شما موافقم

خب درست و حسابی خواسته ت رو بگو، اونکنه توی ذهن تو نیس بدونه با چی راحتی

از همین الان با بی احترامی شروع کردی پس فردا میخوای چطوری زندگی کنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

اتفاقا همچین مرد هایی در آینده زندگی خوبی رو برای زن و بچشون به ارمغان میارن بنظر من ازش جدا نشو منم پارتنرم دقیقا مثل این اقا بود ولی فکر اقتصادی خوبی داشت و به حرفم خیلی گوش میداد هرچی میگفتم میگفت چشم از دستش نده منم اوایل عین تو بودم از رفتاراش بدم میومد اما الان یک سال و چندماه عه که ندارمش (:

هیق هیق 

فقطططط تمومش کن ینی اگه ادامه بدی خری ببخشیدا چون منم شوهرم همینجوری بود گفتن عقد کنین درست میشه درست ک نشد بنر هم شد گفتن بریم زیر یه سقف درست میشه اصلااااا درست ک نشدددد بدتر م شددد این آدما اصلا درست نمیشن

یعنی از اینکه بهت احترام گذاشته و ازت پرسیده بیام یا نه بهت برخورده؟؟؟

از اینکه بهت گفته ناهار بخور گشنه نمونی من ساعت ۴میرسیم بهش میگی خسیس؟؟؟

همینکارارو میکنید و بعد می‌آید میگید شوهرم ازم یه نظر نمیپرسه و کار خودشو میکنه دیگه ،چند سالته ؟چرا انقدر بچه گونه رفتار کردی وای خدایا

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

خب مستقیم بگو 

گیر بده میگید بد دله  و حساس 

خب آدم عاقل دیدتت گفته بیام یا نه؟!

عجبا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اتفاقا همچین مرد هایی در آینده زندگی خوبی رو برای زن و بچشون به ارمغان میارن بنظر من ازش جدا نشو منم ...

میشه یکم توضیح بدی

ینی چجوری بود؟

ایشون خیلی بچس اصلا مصمم نیست تو کاراش همش تو تردیده 

هرکاری میخواد بگنه از من میپرسه 

اصلا حس تکیه گاه بودن بهش ندارم از من بی اعتمادبنفس تره 

😑 توقع داشتم خودش پاشه بیاد سوارم کنه

بابا اونم لابد پیش خودش فکر میکنه همین اول کاری من تو همه کاراش دخالت کنم شاید به چشمش کسی بیام که زور میگه 

شاید واسه همین مراعات میکنه 

اگه تو دو بار تو موقعیتای مختلف بهش یاد بدی اونم دیگه یاد میگیره خب😐

لاااایک نکنننن😤