2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم بی رگی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 51 پست
رد ک نمیکمم هرکی باشه یه بدی داره منم سنم داره میره بالا ولی نمیدونم چطور مدیریتش کنم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 تا ابد 😐😐😐😐😐😐😐

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما مث اینکه تاپیکو درست نخوندی؟ اون بدبخت گفته بیام اسی گفته نه بعد که نیومده اسی بهش فحش داده که چ ...

اسی کاملا حق داره . مثل اینه ک بری مهمونی بگن میوه براتون بیاریم؟ ناهار براتون بیاریم؟ اصن طرف وظیفشه بره دنبال زنش 

بعدشم آخر تاپیکو بخون میگه طرف خسیسه؟! 

یادمه وقتی عقد کرده بودیم رفتیم ی شهر دور ک ۷ ساعت راه بود تو این هفت ساعت شوهرم برام ی چیزی نخرید بخورم دادم میمیردم زندگی با همچین آدمی سخته تو شاید با اینجور آدما تاحالا سرکار نداشتی ولی من کاملا اسی و درک میکنم 

شما خودتم باید رفتاراتو درست کنی .واسه مطب رفتن منتظری،یکی دوساعت توراه باشه بیاد تورو ببره ؟حاضری ت ...

عزیزم من اومدم یه شهر دیگ دکتر

با اتوبوس اومدم 

اونم داره میاد تازه رسیده بعد این ک من کلی علاف شدم تو اتوبوس و مترو

اسی کاملا حق داره . مثل اینه ک بری مهمونی بگن میوه براتون بیاریم؟ ناهار براتون بیاریم؟ اصن طرف وظیفش ...

من تمام امیدم ایمه اشتباه کرده باشم و منظور دیگه ای داشته باشه ما میریم بیرون همه چی برام میگیره 

و این ک خودم شاغلم