یه دانش آموز داشتم بچه هفتم خانواده بود تازه یکی دیگه کوچیکتر هم داشتن
وضع مالیشون افتضاح بود افتضااااح
واقعا چی میشه که خدا به این خانواده ها اینجوری بچه میده
یکی مثل منم حسرت به دل موندم واسه یدونش
آخه این چه حکمتیه
خسته ام
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هیچ مشکلی نداریم فقط نمیشه ۳ تا دکتر عوض کردم نتیجه نگرفتم همه میگن همچی عالیه آخرین بار دکترم گفت ۲ ...
علتش ازامضات مشخصه بی خیالی طی کن یه سرهم به تاپیکم بزن انجام بده خیلیاشدن توهم انشاله میشی ازین به بعدم نشین نگوفلانی چرابچه داره من ندارم یاحرفای امضات یجوری بی خیال شوکه تاریخ پریودبعدی روفراموش کنی اونوقته که بی بی مثبت میشه
مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
علتش ازامضات مشخصه بی خیالی طی کن یه سرهم به تاپیکم بزن انجام بده خیلیاشدن توهم انشاله میشی ازین به ...
نمیتونم واقعا هرچی میخوام بیخیال شم دلم شکسته از اینهمه سختی هایی که کشیدم دیکه تحمل این غمو ندارم
امیدوارم خدا ب زودی ی نی نی قشنگ بهتون بده،منم بعد چهار سال ناباروری بچه دارشدم میخوام تک فرزند باشه،الان دوستم بچه ی دومش و حامله اینقد رو روانم میره ک تک فرزندی اله بله واقعا برام سم شده تصمیم ب کات گرفتم چون میدونه من باهزار مکافات حامله شدم ،الان دیگه نازایی معنا نداره انشااله زودی دامنت سبز بشه
دنیا ممکن است یه تصور خیالی ،وفلسفه ی وجود صرفا یک رویاباشد.
اخ از امضات که داغ دل منهانشالله بزودی نی نی دار شی🥲
آمین
ان شاءالله شما هم بزودی بچه دار شی 😍
امضات به واقعیت تبدیل شه🥰❤️
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
امیدوارم خدا ب زودی ی نی نی قشنگ بهتون بده،منم بعد چهار سال ناباروری بچه دارشدم میخوام تک فرزند باشه ...
انشالله مرسی گل
یکی هم که داره خود بچه رو ندارهواقعا این دنیا یه بچه به من بدهکاره😭😭
عزیزمممممممم همه چی رو بسپار به خدا و دیگه به هیچی هم فکر نکن تحت هر شرایطی استرس و انرژی منفی رو از خودت دور کن یهو میبینی عهه باردار شدی😍😍😍 خدا کار نمیکنه شاهکار میکنه خیلیا اینطوری باردار شدن
چون عقل تو کله شون نیست و تعطیلن... نمیدونن ابن رابطه ط کوفتیشون رد مراقبت کنن که بد بخت به این دنیا اضافه نکنن ...
یدونه خدا بعد پنج سال در به دری بهم داد ...اوووونم انقددددد زندگیم و فکر و ذهن منو و شوهرم درگیره که دیگه هیچوقت بچه نخایم
بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج..
عزیزم انشااله بزودی مادر بشی ..می فهمم چی میگی ...مرکز مام تو تهران اومدی ؟ استرس و از خودت دور کن ...علت ناباروری یکیش استرسه که من درگیرش بود م و درست وقتی باردار شدم که همه چیز و رها کرده بودم ...خدا دامنت رو سبز کنه ...عکس رنگی گرفتی؟
بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج..