یه دانش آموز داشتم بچه هفتم خانواده بود تازه یکی دیگه کوچیکتر هم داشتن
وضع مالیشون افتضاح بود افتضااااح
واقعا چی میشه که خدا به این خانواده ها اینجوری بچه میده
یکی مثل منم حسرت به دل موندم واسه یدونش
آخه این چه حکمتیه
خسته ام
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره والا دانش آموزم بود ۶ تا دختر داشت بخاطر پسر داشتن هی آورده
گریه میگرد میگفت خانوم اسباب بازی ندارم رفتم براش خریدم
لباس های کثیف و پاره پوره
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
انشالله یه نی نی تپلی سالم خوشگل خدا به زودی بزار تو دامنت. 🤲😍
مرسی عزیزم خداکنه🥲
ی مستند دیدم خانومه رفت بیمارستان اول با همسرش رفتن نماز خونه نماز خوندن بعد با پای خودش کلی پله رفت بالا بعد رفت اتاق زایمان نهمی رو زایید بعدم گرفت بغل برگشت خونه میگفت همسرم دستش به کم نمیره زشت ترین جمله ای که در مورد تولید مثل شنیدم همین بود اونوقت من ۹ ماه رو به قبله بودم و درد داشتم ماه آخر حتی نمیتونستم از جام بلند شم
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
۳ تا دکتر عوض کردم نتیجه نگرفتم همه میگن همچی عالیه
آخرین بار دکترم گفت ۲۰ درصد زوج ها بدون هیچ علت علمی باردار نمشن
وقتی سطح مالی و فرهنگی خوبی ندارن به دنیا آوردن اون بچها واقعا کار درستی نیست و ظلم بهشون کاش اینو بفهمن بچه آرامش میخاد امنیت میخاد رفاه میخاد اینجوری فقط یه قشر ضعیف به وجود میاد که آخرشم مجبور به دزدی و هزار تا چیز دیگه میشن برای امرار معاش
ی مستند دیدم خانومه رفت بیمارستان اول با همسرش رفتن نماز خونه نماز خوندن بعد با پای خودش کلی پله رفت ...
چی بگم بخدا
حتی یه زن هایی رو میبینم که لیاقت مادر شدن ندارن ولی خدا بهش بچه داده آخه کجای این عدالته
وقتی سطح مالی و فرهنگی خوبی ندارن به دنیا آوردن اون بچها واقعا کار درستی نیست و ظلم بهشون کاش اینو ب ...
چی بگم بخدا
نه لباس درست داشت
نه حتی غذای درست داشت