2777
2789
عنوان

واقعا چی میشه یکی ده تا ده تا بچه میاره😐😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 44 پست

مشکلتون چیه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی هم که داره خود بچه رو ندارهواقعا این دنیا یه بچه به من بدهکاره😭😭

چند وقته در اقدامی؟

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اینکی گفتی جدید دیدی؟قبلا ها این طوری بود الان نه

اره والا دانش آموزم بود ۶ تا دختر داشت بخاطر پسر داشتن هی آورده 

گریه میگرد میگفت خانوم اسباب بازی ندارم رفتم براش خریدم

لباس های کثیف و پاره پوره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

چند وقته در اقدامی؟

۴ سال😔

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

انشالله یه نی نی تپلی سالم خوشگل خدا به زودی بزار تو دامنت. 🤲😍

مرسی عزیزم خداکنه🥲

ی مستند دیدم خانومه رفت بیمارستان اول با همسرش رفتن نماز خونه نماز خوندن بعد با پای خودش کلی پله رفت بالا بعد رفت اتاق زایمان نهمی رو زایید بعدم گرفت بغل برگشت خونه    میگفت همسرم دستش به کم نمیره   زشت ترین جمله ای که در مورد تولید مثل شنیدم همین بود     اونوقت من ۹ ماه رو به قبله بودم و درد داشتم ماه آخر حتی نمیتونستم از جام بلند شم  

آخ گفتی💔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
مشکلتون چیه؟

هیچ مشکلی نداریم فقط نمیشه

۳ تا دکتر عوض کردم نتیجه نگرفتم همه میگن همچی عالیه 

آخرین بار دکترم گفت ۲۰ درصد زوج ها بدون هیچ علت علمی باردار نمشن

وقتی سطح مالی و فرهنگی خوبی ندارن به دنیا آوردن اون بچها واقعا کار درستی نیست و ظلم بهشون کاش اینو بفهمن بچه آرامش میخاد امنیت میخاد رفاه میخاد اینجوری فقط یه قشر ضعیف به وجود میاد که آخرشم مجبور به دزدی و هزار تا چیز دیگه میشن برای امرار معاش 

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

ی مستند دیدم خانومه رفت بیمارستان اول با همسرش رفتن نماز خونه نماز خوندن بعد با پای خودش کلی پله رفت ...

چی بگم بخدا 

حتی یه زن هایی رو میبینم که لیاقت مادر شدن ندارن ولی خدا بهش بچه داده آخه کجای این عدالته

وقتی سطح مالی و فرهنگی خوبی ندارن به دنیا آوردن اون بچها واقعا کار درستی نیست و ظلم بهشون کاش اینو ب ...

چی بگم بخدا 

نه لباس درست داشت 

نه حتی غذای درست داشت