من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حداقل همین که درس خونده و یه جایی کارمیکنه و علمی داره و مستقل هس صد در صد با کلاس تر از زنی هست که صبح تا شب بدون هدف تو خونه میچرخه و چشمش به پول کس دیگس
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
نکش گل شما وضعتون خوبه الحمدلله ولی برا یه حانم ماهی۱۵,۲۰تومن بیاد خوبه خرج خودشودرمیاره....منم خداروشکر اوضاع مالیمون خوبه ولی بااین وجود بدم نمیاد از خودم حقوقی داشته باشم ولی تنبلم تنبل
لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش 👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖
به خونه دار ها توهین نشه ها ولی معلم یا وکیل یا هر شغل دیگه حداقل همین که درس خونده و یه جایی کارمیک ...
خونه داری یدونه شغل نیست هزارتا شغله منتها فرهنگشو میخواد قبول کنی. یه زن خونه دار موقع مریضی اهل خونه دکتر میشه بچه داری میکنی آشپز هست و کلی کارای دیگه
خونه داری یدونه شغل نیست هزارتا شغله منتها فرهنگشو میخواد قبول کنی. یه زن خونه دار موقع مریضی اهل خو ...
چه ربطی داره مگه یه زن شاغل مادر نیست یا وقتی کسی مریض میشه پرستاری نمیکنه
همه اینارو داره ولی علم اضافه و مستقل بودن هم کنارش داره
پس جلوتره
البته اینم فرهنگشو باید داشته باشی که قبول کنی دانش و مهارت داشتن جدا از پولداری به کمال رسیدنه
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻