2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مینی سایتی های عزیز بیاید راجب چیزی که به ما مربوط نیست نظر ندیم خیلی هامون شاید توان خواندن دریایی که یه معلم یا وکیل خواندن و نداریم نشستیم داریم کار اونا رو براساس کلاس رتبه بندی میکنیم

توکی هستی ؟

والله هیچ کس  😑😑😑شما که وکیل معلم معمولی میبینید من دیگه از نظرشما پر کاهی نیستم😂😂😂😂😂 نمیگم مثلا معلمی شاخه ولی قبول شدن توشون دهن ادم سرویس میشه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

کلاس و لول شغلا رو جامعه و فرهنگ مردم تعیین میکنه

و ماهیت خود شغلا هیچ کلاسی ندارن😑درواقع اصلا خاصیتشون خدمت به مردمه

تو جامعه ما وکالت جایگاه بالاتری داره و درصد سختیش هم خیلی بیشتره...از انتخاب رشته و ازمون و ... بگیر تا کاراموزی و دفتر زدن و ...

ولی تو یه جامعه و کشور دیگه جایگاه معلمی خیلی بالاست و معتقدن زیرساخت یه جامعه رو معلم انجام میده که حرف درستی هم هست

البته این که ما این تفکرو نداریم برمیگرده به نظام مزخرف اموزش پرورش که هر ادمی رو وارد سیستم اموزشی میکنه

ببخشید همسرتون از برج ۲ امسال تا الان یهو کارخونه دار شد؟!!!!

شیر دامدارهارو میخره میاره میریزن تو ظرف یکبار مصرف میده لبنیاتی ها😅

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖