2777
2789

من حس میکنم برم دانشگاه اصلا نمیتونم نرمال باشم چون حس میکنم خیلی زشت و جنس مخالف قراره نظرات بدی راجبم بدم

کلا از اینکه زشت به نظر بیام متنفرم حتی اگه کسی نظری هم نده

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زشت بودن که برمیگرده به اینکه اعتماد بنفس نداری و ۹۹ درصد حدس میزنم چهره ات نرماله و فقط حست بده 

و اینکه مردم انقدر سرشون شلوغه حوصله ندارن راجب قیافه کسی نظر بدن 

اکثرا دانشجوها ، شاغل هستن ، هزارتا کار ریخته سرشون

❤️❤️❤️

باید بری جنس مخالف های دانشگاه رو ببینی 😑 اصلا اونطوری که فکر میکنی نیستن مخصوصا ترم اول 🫠 اونا خیلی داغون ترن 

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

مگه برای جنس مخالف میری دانشگاه؟ تو برو درستو بخون بخدا دانشگاه برای پسر جذب کردن نیس

میدونم عزیزم من دانشگاه رو برا ایندم میرم ولی چون تو محیط اطراف اینو شنیدم که پشتم گفتن زشت میترسم اونجاهم همیم اتفاق بیوفته

باید بری جنس مخالف های دانشگاه رو ببینی 😑 اصلا اونطوری که فکر میکنی نیستن مخصوصا ترم اول 🫠 اونا خی ...

از نظر همون زشتا هم زشتم😂😂

زشت بودن که برمیگرده به اینکه اعتماد بنفس نداری و ۹۹ درصد حدس میزنم چهره ات نرماله و فقط حست بده و ا ...

ولی متاسفانه چشم چرونی رو همشون دارن😂