2777
2789

بچه ها خواهرم دیروز سونو داده دکتر گفته احتمالِ سندرم داون یا دوقلوزایی باشه خیلی حالش بده دیشب تا صب گریه کرده الان میگن باید از شکمش آب بکشن ۸تومنم هزینه کسی تجربه ای داشته؟

7ساله منتظر ی اتفاقی ام...میشه ی صلوات برا خواسته ام بفرستی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از شکمش آب بکشن همون آمینو هست که برای سندرم میدن. معمولا هم سالم در میاد.نمیدونی آن تی ش ریسکش چنده ...

الان می‌فرستم ببین لطفا من تا حالا تجربه ای نداشتم نمیدونم

ب اکثر مامانا میگن!ب منم گفتم ولی نرفتم آمینو بدم 

بچم هم سالمه،ولی خب شما ب تجربه بقیه بسنده نکنید چیزی ک عقلتون میگه انجام بدین

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بله خواهر منم تو nt بهش گفتم ریسک سندروم داون داره، تست آمینوسنتز ازش گرفتن منفی بود، الانم بچش صحیح ...

خدارو شکر ♥️

مادرم حامله بود گفتن داداشم سندروم داون داره بهش گفتن بیا آزمایش ها رو دنبال کن تحقیق کرد فهمید که بعضیا آب از شکمشون میکشن میفتن سر خونریزی و بچه سقط میشه دیگه مامان من گفت حاضرم یه بچه با سندروم داون داشته باشم از اولشم قصدش سقط نبود خدا رو شکر داداشم سالمه ماشاالله 

من ،تو مطب برای ازمایش دوباره سی نفر همه همین مشکل داشتن خدا رو شکر همه برای جواب ازمایش مجدد رفتن م ...

مرسی عزیزم الان جواباتونو براش بفرستم آروم میگیره برا خواهر شوهر خودمم همین بود بچش سالم بود خدارو شکر

مادرم حامله بود گفتن داداشم سندروم داون داره بهش گفتن بیا آزمایش ها رو دنبال کن تحقیق کرد فهمید که ب ...

خداروشکر عزیزم تنشون سلامت♥️

ب اکثر مامانا میگن!ب منم گفتم ولی نرفتم آمینو بدم بچم هم سالمه،ولی خب شما ب تجربه بقیه بسنده نکنید چ ...

خداروشکر عزیزم خدا برات نگه داره ♥️