2777
2789
عنوان

از چه مدل تاپیکی خوشتون میاد و میرید توش 🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 113 پست
میدونی اینجا برای تانوماس بعد خانوما تاپیک میزنن اقایون درخواست دوستی میدناشکال ندارهاز اونور خانوما ...

نمیشه تفکیک کرد جایی رو

به فرض اسم و عکس و تاپیکاتم همه خانمانه باشه میتونی آقا باشی یا به شوهرت همه رو نشون بدی . پس حساسیت روی این موارد الکیه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی اینجا برای تانوماس بعد خانوما تاپیک میزنن اقایون درخواست دوستی میدناشکال ندارهاز اونور خانوما ...

منم رو مخمه که اقایون درخواست میدن جایی کامنت میذارم سریع درخواست میدن😑

به خداااا گفتییییی یه سایتم هست برای آقایونه اونجا رو نگاه کنی کاربراش خانومن😐

🤍.
نصفشونم ک میان واسه افغان تاپیک میزنن

اونا که بی دلیل میزنن رو کاری ندارم ولی یه کاربر افغانی بود فحش نامو.سی و مادر میداد به کاربرا😐 اون روز تاپیکا یه درمیون شده بود درمورد افغانیا

جای این کارا برن کارزار اخراج افغانیا رو امضا کنن

🤍.
منم رو مخمه که اقایون درخواست میدن جایی کامنت میذارم سریع درخواست میدن😑به خداااا گفتییییی یه سایتم ...

وایییییی😂😂😂

یه سری اومدم تاپیک زدم در رابطه با پری&ود

۳ تا خرس گنده اومدن درخواست دادم هر چی قبول نکردن زدم باز درخواست زدن اخرم تاپیک زدم اسکرین گذاشتم همه رفتن ریختن سرشون دیگه بستن دهنشونو

اونا که بی دلیل میزنن رو کاری ندارم ولی یه کاربر افغانی بود فحش نامو.سی و مادر میداد به کاربرا😐 اون ...

امضا کردم

اره اسمش دخی طالبانی بود میگفا ایرانو ب خاک و خون میکشیم میکنیمش افغانستان

تعلیق شد رفت