2777
2789
عنوان

از چه مدل تاپیکی خوشتون میاد و میرید توش 🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 114 پست
وایییییی😂😂😂یه سری اومدم تاپیک زدم در رابطه با پری&ود۳ تا خرس گنده اومدن درخواست دادم هر چی قب ...

به نظرم نه قبول کن نه رد کن. همونجور بمونه دیگه نمیتونن درخواست بدن

منم خیلی اعصابم خورد بشه تاپیک میزنم😂🙂‍↔️

🤍.
امضا کردماره اسمش دخی طالبانی بود میگفا ایرانو ب خاک و خون میکشیم میکنیمش افغانستانتعلیق شد رفت

یدونم بود فندوق بادومی میگفت ماماناتون همشون هرزن و معلوم نیست زیر کی بودن و... 😑

🤍.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یدونم بود فندوق بادومی میگفت ماماناتون همشون هرزن و معلوم نیست زیر کی بودن و... 😑

یکی بود یه اقایی بود تو تاپیک یکی میخواست شعر رو سنگ قبر انتخاب کنه اومده بود فح شکش دار میداد

اسمش یادم نی

ولی اکثر این کاربرا تو اسمشون جن داره😂😂

همیشه دوس داشتم تایپک زیاد بزارن راجب شعر و مناظره 

ولی کم بوده 

اما هرجا که راهنمایی خاستن در حد آگاهی که دارم کمک کردم نه صرفا از روی تعصب و احساسات

متولد دهه هشتاد :)

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

همه جز حس شیشم

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

یکی بود یه اقایی بود تو تاپیک یکی میخواست شعر رو سنگ قبر انتخاب کنه اومده بود فح شکش دار میداداسمش ی ...

یک کاربر بود اسمش آسمان بود تو جیب شوهرش کش مو زنانه پیدا کرده بود اون کاربر رو‌من پیدا نمیکنم