2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شک نکن که میشه

فقط جا نزن و ادامه بده باشه؟ ذره ای نا امید نشو 

همکلاسیام از دی و بهمن شروع کردن الان هممون تو یه کلاسیم:) اونوقت من انقدر زار زدم و گفتم دیر شده که نابود کردم خودمو. الان قبول شدما اما خب .‌..

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

یکی بود خودم باش صحبت میکردم میگف۵ ماه موند ب کنکور شروع کردم و الان دارو سـازه" داروخونه اداره میـ ...

خدایی؟

صفر بود؟

چندساعت خوند در روز؟

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم
شک نکن که میشهفقط جا نزن و ادامه بده باشه؟ ذره ای نا امید نشو همکلاسیام از دی و بهمن شروع کردن الان ...

چه رشته ای؟

چند ساعت مطالعه؟

جمعبندی ت چند روز شد؟

چه رشته ای؟چند ساعت مطالعه؟جمعبندی ت چند روز شد؟

رشتمو اشنا تو سایت زیاده نمیتونم بگم اما دولتی و جز رشته های خوبه

ساعت مطالعه بستگی به خودت داره حداقل چهار ساعت مفید  بخون 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

خدایی؟صفر بود؟چندساعت خوند در روز؟

متوسط بود ولی میگف قبلش هی درس نمیخوندم 

میگف ۵ماه ب کنکور موندع بود رفتم خونه مادر بزرگم 

اتاقی داشتن انق ترسناکـ بود 

منم تصمیم گرفتم برم تو همین اناق بخونم تا موفق شم

میگف روزی۵ ^ساعت 

تجربی؟

بله من و خیلیامون از تجربی اومدیم

یسری هم از بهمن تغییر رشته دادن و از صفر خوندن پ از طریق رشته های دیگه قبول شدن

درسته تجربی با رشته های دیگه فرق داره اما می‌خوام بگم که دیر نیست و بیخودی این فرصتو با استرس از خودت نگیر

بله من و خیلیامون از تجربی اومدیمیسری هم از بهمن تغییر رشته دادن و از صفر خوندن پ از طریق رشته های د ...

اجی بنظرت میتونم از الان به هوشبری برسم؟؟؟یا پرستاری؟؟؟با ۱۰ ساعت مطالعه.. واقعا عجیب سردرگمم و حس میکنم دیگه وقتی نیست

اجی بنظرت میتونم از الان به هوشبری برسم؟؟؟یا پرستاری؟؟؟با ۱۰ ساعت مطالعه.. واقعا عجیب سردرگمم و حس م ...

ده ساعت که عااااایه دختر چرا نتونی؟؟؟؟؟؟ به تهش فکر نکن فقط تلاش کن باشه؟ نتیجه با تو نیست با خداس تو فقط تلاشتو بکن. خدا که اشتباه نمیکنه مگه نه؟ ❤️ 

تسلیم نشو نظم و استمرار معجزه میکنه:)

ده ساعت که عااااایه دختر چرا نتونی؟؟؟؟؟؟ به تهش فکر نکن فقط تلاش کن باشه؟ نتیجه با تو نیست با خداس ت ...

خیلی امیددادی،خداحفظت‌ کنه:)💛