جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
همکلاسیام از دی و بهمن شروع کردن الان هممون تو یه کلاسیم:) اونوقت من انقدر زار زدم و گفتم دیر شده که نابود کردم خودمو. الان قبول شدما اما خب ...
من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙
رشتمو اشنا تو سایت زیاده نمیتونم بگم اما دولتی و جز رشته های خوبه
ساعت مطالعه بستگی به خودت داره حداقل چهار ساعت مفید بخون
من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙
یسری هم از بهمن تغییر رشته دادن و از صفر خوندن پ از طریق رشته های دیگه قبول شدن
درسته تجربی با رشته های دیگه فرق داره اما میخوام بگم که دیر نیست و بیخودی این فرصتو با استرس از خودت نگیر
اجی بنظرت میتونم از الان به هوشبری برسم؟؟؟یا پرستاری؟؟؟با ۱۰ ساعت مطالعه.. واقعا عجیب سردرگمم و حس م ...
ده ساعت که عااااایه دختر چرا نتونی؟؟؟؟؟؟ به تهش فکر نکن فقط تلاش کن باشه؟ نتیجه با تو نیست با خداس تو فقط تلاشتو بکن. خدا که اشتباه نمیکنه مگه نه؟ ❤️
تسلیم نشو نظم و استمرار معجزه میکنه:)