2777
2789
خیلی امیددادی،خداحفظت‌ کنه:)💛

عزیزمی ❤️ من خودم سر کنکورم مردم و زنده شدم و هیچکس نمی‌تونست ارومم کنه

الان که اون دوران تموم شده به خودم قول دادم هر کسیو دیدم که کنکور داره بهش امید بدم و نذارم مثه من عذاب بکشه🤍 من خیلی بیخودی اذیت شدم اما خب به لطف خدا قبول شدم و الان خیلی حالم بهتره بعد دو سال

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمی ❤️ من خودم سر کنکورم مردم و زنده شدم و هیچکس نمی‌تونست ارومم کنهالان که اون دوران تموم شده به ...

موفق باشی مهربون💖

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم

میگم  ژوآنیل عزیزم

تو از تیر ماه هی تاپیک زدی که میشه یا نمیشه🥲🙂

منم مثل خودتم امااا یه چیز بهت بگم شدنش آره میشه اما بستگی به آدمش داره اینو شک نکن تو فقط بخون اگه نمی تونی مشاور بگیر 

بخدا آدم میشناسم تراز ۷ هزار قلمچی درس خون اماا سال ۹۹ کرونا گرفت قبل کنکور نرفت سر جلسه نتونست اصلا..یکی ام میشناسمم چند ماه تلاش کرد به نتیجه رسید

تو تلاشتو کن دیگه ما بقیش با خداست دست تو نیست

اینکه میپرسییی میشهههع یا نهههه اررررره میشهههه امااااا بستگییییی به خودت داره پس بخون به نتیجه هم فکر نکن

حداقل تا ته مسیرو برو نهایت ۵ ماه دیگه تمومه ببین چقدر میتونی پیشرفت کنی... نهایت نشد حداقل میگی من تمام تلاشمو کردم دیگه پیش وجدان خودت ناراحت نیستی برووو بخون اینقدرر نپرس که میشه تو که تراز ۵۹۰۰ قلمچی میاوردی یادته یبار بهم گفتی ازت پرسیدم تقریبا یه ماه پیش تو خودت بهم میگفتیی میشههه برو بخون پس چرا حالا خودت داری اینکارو میکنی با خودت... من چند ساله پشت کنکورم ای کاش همون سال اول خونده بودم ای کاش نخونی میشهه حسرت