2777
2789
عنوان

زن پسرخالم به همسرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4580 بازدید | 190 پست
این جملات فقط بازی با کلماتهاصل ماجرا رو که ذهن یه دختر ۱۸ ساله اماده گرفتن تصمیمی به این بزرگی نیست ...

صحیح اما شماهم یادتون باشه ادما یکسان نیستن تفکرات متفاوته که باعث متفاوت شدن ادما از همدیگه شده

من تا وقتی حالم خوبه میمونم ۲سال دیگه ۳ سال دیگه حس کنم حالم خوب نیست از این رابطه بیرون میام

شماهم سعی کنید تفکرات خودتونو تو مغز بقیه فرونکنید نظر هرکسی میتونه فقد برای زندگی خودش محترم باشه

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌شما تو بحث کم نمیارید ومشخصه عاقل هستین به اونم خانم بفرمایید این کار مردونست شما دخالت نکنید ...

درست اما این موضوع در حدی نیست که بخام باهاش با کسی بحث کنم من ارزش خودمو تو زندگی نامزدم میدونم

18سن ازدواج نیست استارتر ...........بعدا میفهمی الان خامی

رد نمیکنم اما تفکرات هرکس فقط تو زندگی خودش کاربردیه و نمیشه یه نسخه برای همه پیچید

منم انقدر استقلال دارم که هروقت حس کنم حالم خوب نیست دیگه ادامه ندم

موافقم باهات ولی برای من مهم نیست چون تو زندگیم جایگاهیی ندارن و من معتقدم یه نسخه رو برای همه نمیشه ...

اینجا همین جوریه کلا عقده بازی حال آدمو بهم میزنه

یه چیزی میگی تا بهت ثابت نکن بد بخت ترینی آروم نمیگیرن

نی نی سایت جایی برای آروم کردن عقده و روح های مریضه

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
موافقم باهات ولی برای من مهم نیست چون تو زندگیم جایگاهیی ندارن و من معتقدم یه نسخه رو برای همه نمیشه ...

وقتی اومدی تاپیک زدی و سنتی گفتی یعنی اجازه اطهار نطر دادی دختر جان

من خودم دختر دارم برات آرزوی خوشبختی و پایدار بودن میکنم

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

نمیگم اشتباه میگی ولی باز همه چی برای همه ثابت نیستبرمیگرده به دوطرف رابطه و ازدواج بنظرم یه جور معا ...

این حرفا قشنگه ولی زندگی اونجوری که تومیگی نمیچرخه واین کارماوخداست که همه چیو کنارهم میزاره الان حس همه چیدون ها وروان شناسارو داری وهرچیبگم کارت اشتباهه باورت نمیشه تا 6سال دیگه .......واینکه اگه راست گفته باشی چون مگه پدرت چندسالشه که این دامادو قبول میکنه.... روز خوش

استارتر تو بزنی تو کار بلاگری از آیدا و محسنم معروفتر میشی

ایدا و محسن؟

مثل اینکه خیلی درگیر سوشال مدیا هستیا😂

صحیح اما شماهم یادتون باشه ادما یکسان نیستن تفکرات متفاوته که باعث متفاوت شدن ادما از همدیگه شدهمن ت ...

ببین عزیزم اگه میخوای تفکرمو تو مغزت فرو نکنم

نباید تاپیک بزنی

تاپیک زدن تو سایت عمومی یعنی نظرخواهی کردن و پذیرش نظرات منفی

از طرفی اعلام تفاوت سنی عجیبتون وقتی ربطی به موضوع تاپیک نداشت یعنی از ما خواهش کردی بیایم تفکرمونو تو مغزت فرو کنیم

خودت خواستی

{ خانم هستم }

اینجاست که میگن خوبی از حد بگذرد نادان خیال بد کند. چقدر پررو و وقیح تشریف داره، بجای تشکر دو قورتونیمشم باقیه طلبم داره،  هرکس جاش بود ازین حالی که شوهرت داده تو این وضعیت گرونی و سخت پول دراوردن،  

یکسره تشکر و قدردانی میکرد. در ازای جبران این حال میرفت اون خرابیا رو تعمیر میکرد بدون اینکه به صاحب خونه بگه. این زنه خیلی پرروعه،  لطف شوهرتو وظیفه دونسته. ادم باید خیلی پررو باشه که از قبض و خرابیا بخواد حرف بزنه.خیلی پرروعه خدایی من که نمیشناسمتون بجای تو جوش آوردم. فکر کرده  تحفه است نکبت خانم. من اگه بودم تحمل نمیکردم سکوت کنم   وقتی ازت پرسید جوابشو خوب دادم و از قبض و خرابی و مقصری که میگفت منفجر میشدم میگفتم شوهر من اگه این حالو بهت داده بخاطر من بوده و ارزشی که واسش دارم و اگه مادیات مهم بود واسش ازت پول رهن واجاره میگرفت ولی انقدری خداروشکر چشم و دلش سیره که اگه خونه رو هم باخاک 

یکسان کنین به یک ورش هم نباشه. بجای اینکه خداتو شکر کنی اول زندگی پول به اجاره نمیدی و معضل اصلی زندگیت حل شده تیکه هم داری میندازی؟  تو دیگه نوبرشی. 

حوری سرجاش مینشوندم که دیگه جرات نکنه جلومن حرفی بزنه جز تشکر و احترام.  تو خیلی صبوری من دارم بجات الان حرص میخورم. 

راستی بابت همسر خوب و چشم ودل سیری هم که نصیبت شد بهت تبریک میگم. قدرشو بدون. کم مردی پیدا میشه تو این زمونه همچین کاری بکنه اونم در حق فامیل زنش، شوهرت که این حالو به پسرخالت داده مطمین باش در حق خانوادت هم خیلی لطف و مرحمت داره حتما. ایشالا خوشبخت بمونی  

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

اینجور ک مشخصه این ازدواج کلااااا بر پایه پول بوده دیگ

اره عزیزم

چون دیدگاه من اینه وقتی پول باشه عشقم هست..اما نامزدم بحصش جدا شد وقتی بیشتر باهاش اشنا شدم

حسی که بهش دارم الان حسی نبود که بار اول که شنیدم چنین شخصی میخاد بیاد خاستگاریمه

همین کامنت نشون میده تو اصلا از نظر عقلی بالغ نشدی و وقت ازدواجت نبوده

تو میتونی اینطوری فکر کنی

بالغ یا نابالغ تاثیری تو زندگی من نداره اما حداقل انقدر اگاه هستم که نظرات خودمو تو زندگی دیگران بکار نبرم و نگم حرف من درسته

اصلا ربطی نداره،این از نظر شمایی که کوته فکردی ربط داره نه بقیهسن هیچ ملاکی برا ازدواج نیست خانم محت ...

من کاری به حرف اون خانم ندارم امابه نظرشما اختلاف سنیشون بین دختروپدری بودن اشکالی نداره😳

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم