2777
2789
عنوان

زن پسرخالم به همسرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4656 بازدید | 190 پست
خونه ای که خودتون قراره زندگی کنین و فعلن دادین به اونا ؟؟آره کارش بد بوده میتونست بهتر بگه_ شما هم ...

نه نامزد من ملک و املاک زیاد دارنه و این جزو همون خونه هایی بود که تا قبل اینکه پسرخالم بیاد رهن بود و دست مستاجر بود

مشکل منم این نیست که بگم چرا داد به آشنا..مشکل من اینه دلیلی نداشت زن پسرخالم هعی بهش پیام بده

حتی اگه چیزیم تو دلش نباشه من نمیتونم قبول کنم اخه خیلی حسودم

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونایی که دارن از این اختلاف سنی دفاع میکنن احتمالا ۱۲ سالشونه وگرنه هر ادم عاقلی میدونه این اختلاف سن نرمال نیست چون یکی از طرفین بچه است

ادم ۳۰ ساله اگه با کسی ۲۰ سال بزرگتر از خودش باشه بازم قابل قبوله چون به تصمیمش فکر کرده

ولی تو ۱۸ سالگی نمیشه فکر کرد

{ خانم هستم }
ببین من زیاد گفتم اینجا هر جور دو طرف راحتن ولی مال شما به قدری ردفلگه هیچ ایده خوبی ندارم

خوب طبیعیه ادما جای هم نیستن و هرچیزیم ممکنه چیزی که از نظر تو بده از نظر من خوبه

چیزای که برای تو زشته برای من قشنگه

مردای دهه شصت بی عقل البتهاونایی که یا خودشون رو از نظر عقلی ۲۰ سال کمتر میدوننیا دنبال دختر بچه ان ...

اگه این شخص آدم حسابی و با شخصیتی بود تا حالا نسل خودش یا یکم کمتر کسی پیدا کرده بود 

کاش تو اینجا بودی 💔

اونایی ک میگن سن چیه و مهم نیست این حرف واسه اختلاف فوقش تا10،12 ساله نه 18 سال  

18 خیلی زیاده خیلی هیچیشون همخونی نخواهد داشت باهم  و میبینید ک بحث پول اولویت بوده 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
غیرممکن به مشکل نخورن بااختلاف سنی زیاد استارتر اولشه تازه .....تو اول چلچلیته اون داره تومیان سالی ...

نمیگم اشتباه میگی ولی باز همه چی برای همه ثابت نیست

برمیگرده به دوطرف رابطه و ازدواج بنظرم یه جور معاملست گاهی پسر پولشو داره دختر زیبایششو گاهی ام پسر زیباییشو داره و دختر پولشو

و گاها هردوطرف همه چی دارند و مکمل هم هستند

درکل یه نسخه رو نمیشه برای پیچید

استارتر فرار کرد

والا من فقط تو اون قسمت موندم مگه نگفت پسرخاله الان نانزده تا تابستون

خب خونه رو برا نامزدی دادن بهشون؟اونم مفتی؟یعتی بعد از عروسی پول بدن

خب یعنی زودتر برن سر خونه زندگیشون؟

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

کاری به تایپیک ندارم ولی اگه بزنی تو کار اینستا بلاگر معروف میشیبا این عنوان که با شوهرم 18سال اختلا ...

نه من از شواف اصلا خوشم نمیاد😂درضمن سطح دید ادما باهم فرق داره

شاید برای شما ۱۸ سال تفاوت جالب و برای یکی نباشه