2777
2789
عنوان

زن پسرخالم به همسرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4698 بازدید | 190 پست
خونه ای که خودتون قراره زندگی کنین و فعلن دادین به اونا ؟؟آره کارش بد بوده میتونست بهتر بگه_ شما هم ...

چه بی فرهنگه عروس خاله هه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از پر رویی اون خانم بیشتر ناراحت شدم تا پیام دادنشمفتی میخواد بشینه، پر رو هم هستاصلا خبر داره تا ...

حدس میزنم بهش گفتن مستاجره و خبر نداره قرار نیست شوهر جونش کرایه بده

اونایی که دارن از این اختلاف سنی دفاع میکنن احتمالا ۱۲ سالشونه وگرنه هر ادم عاقلی میدونه این اختلاف ...

صحیح اما با دیدگاه فردی نمیشه برای همه نسخه پیچید این رو هم در نظر داشته باشین

ذات ادما نگرش ادما متفاوت و منحصر به فرد خودشونه

نمیشه قطعا نظر داد ازدواج یه پسر ۳۰ ساله با دختر ۲۸ ساله بدون مشکل و ازدواج پسر ۳۶ ساله و دختر ۱۸ ساله غلط

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

یه سوال ازت دارم

چه نیازی بود برای تاپیکت فاصله سنیتون رو حتما ذکر کنی؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اونایی ک میگن سن چیه و مهم نیست این حرف واسه اختلاف فوقش تا10،12 ساله نه 18 سال 18 خیلی زیاده خیلی ...

صحیح ولی اینکه همیشه ام از دیدگاه خودتون دنیارو ببینید درست نیست

۱۸ سال اختلاف درسته زیاده اما باز همه چی برمیگرده دو طرف

اینکه نگرششون چی بوده..ازدواج یه معامله دوطرفست برای همه

پشمامحالا تو بچه ای و خاماز پدر و مادرت چیوالا ادم این بلارو سر بچه ی ناتنی هم نمیارهترشیده بودی یا ...

کاری به نظرت ندارم چون اصلا نظرت تو زندگی من جایگاهی نداره که بخام درموردش بحث کنم باهات اما قضاوت یکطرفه هیچوقت درست نبوده

صحیح اما با دیدگاه فردی نمیشه برای همه نسخه پیچید این رو هم در نظر داشته باشینذات ادما نگرش ادما متف ...

این جملات فقط بازی با کلماته

اصل ماجرا رو که ذهن یه دختر ۱۸ ساله اماده گرفتن تصمیمی به این بزرگی نیست رو تغییر نمیده

بهرحال ما که ارزوی خوشبختی براتون میکنیم 

ولی بقیه با دفاع از همچین اختلافی باعث ترویجش میشن

{ خانم هستم }