2777
2789
عنوان

الان یه تاپیک دیدم که می‌گفت همه

111 بازدید | 16 پست

چه خوشگل و داف شدن 

واقعا یا سلیقه هااا متفاوته یا این حجم از بد سلیقه گی قابل درک نیس😂😂😂

به جز موارد استثنا واقعا من عملیه خوشگل ندیدم 

شما دیدید ؟

من موافقم با عمل هاااا خیلی عالیه که نقصاشو برطرف کنه 

ولی حقیقتا من عملی زیبا ندیدم البته نسبت به قبل خودشون خوب شدن 

ولی خوشگل نشدن ولی موارد استثنا هم دیدم که از قبل خوشگل بودن خوشگلتر شدن 

گارد نگیرید این نظر منه 

و نظر شما هم محترمه 🙏🤭❤

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من خشگلی تو نچرال بودن میبینم که زیباییش خدادادی باشه و خیلی ها هستند تو روستا حتی آرایش هم ندارن اما خیلی خوشگلن اونی که هزارتا بوتاکس کرده هزارنا فیلر زده کجاش خوشگله 

هر کس پوست خوب و خوش رنگ داشته باشه چه عملی چه بدون عملی خوشگله 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خشگلی تو نچرال بودن میبینم که زیباییش خدادادی باشه و خیلی ها هستند تو روستا حتی آرایش هم ندارن ام ...

پس باهام هم عقیده هستی 

آره واقعا بعضیا تو روستا هستن که واقعا زیبان 

ولی بخاطر محدودیتی که هست کسی ندیدتشون 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من نظرم اینه چهره طبیعی ادم ی چیز دیگه اس خدا صلاح دونسته اونجور خلق کرده چرا باید دستکاریش کرد اونم این دستکاری هایی ک کلی عوارض دارن

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

هر کس پوست خوب و خوش رنگ داشته باشه چه عملی چه بدون عملی خوشگله

پس نظر شما پوست سفیده؟

پس نظر شما پوست سفیده؟

پوست سفید نگفتم خوش رنگ منظورم رنگ پریده نباشه شاداب باشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من نظرم اینه چهره طبیعی ادم ی چیز دیگه اس خدا صلاح دونسته اونجور خلق کرده چرا باید دستکاریش کرد اونم ...

عوارضش به کنار آخه خدا باید از اول زیبا خلق کنه یکیو 

وگرنه با عمل و ....نمیشه 

پوست سفید نگفتم خوش رنگ منظورم رنگ پریده نباشه شاداب باشه

اهان 

بله درسته 

ببخشید اشتباه متوجه شدم 

عوارضش به کنار آخه خدا باید از اول زیبا خلق کنه یکیو وگرنه با عمل و ....نمیشه

من کاری ب زیباییش ندارم عزیزم چون اون زیبایی ک خیلی ها با عمل میخوان ب دستش بیارن کلی عوارض داره مهم طبیعی بودن اجزای صورته 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

من کاری ب زیباییش ندارم عزیزم چون اون زیبایی ک خیلی ها با عمل میخوان ب دستش بیارن کلی عوارض داره مهم ...

بله درسته رفته رفته که سن بره بالا عوارضای زیادی داره

بله درسته رفته رفته که سن بره بالا عوارضای زیادی داره

دقیقا همین ژلایی ک تزریق میکنن کلی پوستشو افتاده و شل میکنه بینی رو ک نگو اصلا نمیتونن درست نفس بکشن 

دقیقا همین ژلایی ک تزریق میکنن کلی پوستشو افتاده و شل میکنه بینی رو ک نگو اصلا نمیتونن درست نفس بکشن

تو فامیل ما یکی هست قیافه نچرالش واقعا حوری بود 

رفت عمل کرد گونه 

بینی 

ژل و...الان که شده ۵۵ سالش دیگه واقعا زشت شده 

افتاده و شل شده