2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسره خیلی بچه اس

ولی کار خوبی میکنی ب فکر ازدواجی من 27سالمه و شوهر اصلا نیست و خواستگار ندارم ولی دلمم نمیخواد با پسر بی تجربه و کم سن و اس و پاس ازدواج کنم دوست دارم یکی ک 15سال بزرگتر و خونه ماشین داشته باشه 

تو هم با بچه سن ازدواج نکن

میگی پسره ۲۰ سالشه یعنی هنوز دانشگاهش رو تموم نکرده چه انتظار داری  گیرم که تو رو گرفت هنوز نمی تونه پول دربیاره برا خودش ببینم فکر کردی وقتی می خواد برا تو لباس بخره قراره پولش رو از کجا بیاره یا برای خرید یه جوراب برا تو باید دست بع دامن پدرش باشه

میگی پسره ۲۰ سالشه یعنی هنوز دانشگاهش رو تموم نکرده چه انتظار داری گیرم که تو رو گرفت هنوز نمی تونه ...

چرا سرکار می‌ره من نمیگم الان چند سال بعد برادرم زود زن گرفته کسی بخواد می‌تونه چرا پس ازم توقع بیجا داره؟

پسره خیلی بچه اسولی کار خوبی میکنی ب فکر ازدواجی من 27سالمه و شوهر اصلا نیست و خواستگار ندارم ولی دل ...

عزیزم بحث من اینه اصلا چند سال دیگ بیاد وقتی میخواد من چند سال از عمرمو پاش بزارم و توقع بد داره ازم چجوری میتونم روش حساب باز کنم برای این چیزا سنش کم نیس برای ازدواج کمه

تو ک اینقدر ازدواجی هستی باید روی یه مرد سی ساله به بالا دست نیذاشتی این طفلی هنوز خیلی بچه ست اگه و ...

دختری هدفش از دوستی ازدواج نباشه چیه بنظر شما؟ من فقط می‌خوام با مادرم فقط صحبت کنه و بتونم روش حساب باز کنم می‌خوام بهم توجه کنه ک نمیکنه

اگ بچس چرا توقع بیجا داره میخواد باهام رابطه داشته باشه؟ 

برای اینکار ک میتونه

دختری هدفش از دوستی ازدواج نباشه چیه بنظر شما؟ من فقط می‌خوام با مادرم فقط صحبت کنه و بتونم روش حساب ...

گفتم دست روی یه نفر دیگه میزاشتی نه این بچه 

مغلطه نکن از اول هدفت ازدواج بود اما فرد رو درست انتخاب نکردی