من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای عزیزم من زیاد تاپیکارو نمیخونم ولی مال شمارو همه پیامارو خوندم ..خییبییلی پاک و ساده ای ..یعنی واسه این دوره وزمونه خییییلی خیییییلی قلبت صافه..آخه اون پسر بیست ساله چجوری میتونه تصمیم بگیره.بعدشم اصلا مشخصه فقط میخاد استفاده جنسی کنه و بره ..توروخدا فقط نزار ازت سواستفاده کنه ..بعدا میگه ازکجا بدونم قبلا هم با پسرای دیگه رابطه جنسی نداشتی...آروم آروم فراموشش کن و بزارش کنار بره دنبال یکی مثل خودش و شماهم منتظر باش خدا یه ادم پاک مثل خودتون سرراهت بزاره
پسرای این دوره زمونه به انتخاب مامان زن انتخاب نمیکنن ۹۹ درصد. نگران اون نباش . اگر خواستگار خیلی خوب داری به دلت نشسته ازدواج کن یا اینکه صبر کن بیشتر همو بشناسین و پخته تر تصمیم بگیرید عجله ای نیس. میانگین سن ازدواج آقایون کشور ۲۸ سال هست تهران ۳۰ سال هست . ۲۰ که خیلی زوده . ولی اینکه پدر مادر دو طرف بفهمن بهتره یعنی اینکه حاضر هست و افتخارش اینه که تو رو معرفی کنه به خانواده خودش و همچنین شما. البته بستگی به فرهنگ و اعتقادات خانواده ها هم داره این جور رابطه ها پذیرفته شده هست براشون یا نه.....
بستگی به اون رابطه داره من دوست پسر قبلیم مامانم میدونست هم حضوری دیده بود هم تلفنی ولی همسرم تا قبل جلسه آشنایی فقط عکسش دیده بود کلا بستگی به خیلی چیزا داره نمیشه گفت کلی