جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تو ک اینقدر ازدواجی هستی باید روی یه مرد سی ساله به بالا دست نیذاشتی این طفلی هنوز خیلی بچه ست اگه ولت نکنه چندسال بعد زیر بار مشکلات زناشویی ولت میکنه
ولی کار خوبی میکنی ب فکر ازدواجی من 27سالمه و شوهر اصلا نیست و خواستگار ندارم ولی دلمم نمیخواد با پسر بی تجربه و کم سن و اس و پاس ازدواج کنم دوست دارم یکی ک 15سال بزرگتر و خونه ماشین داشته باشه
میگی پسره ۲۰ سالشه یعنی هنوز دانشگاهش رو تموم نکرده چه انتظار داری گیرم که تو رو گرفت هنوز نمی تونه پول دربیاره برا خودش ببینم فکر کردی وقتی می خواد برا تو لباس بخره قراره پولش رو از کجا بیاره یا برای خرید یه جوراب برا تو باید دست بع دامن پدرش باشه
پسره خیلی بچه اسولی کار خوبی میکنی ب فکر ازدواجی من 27سالمه و شوهر اصلا نیست و خواستگار ندارم ولی دل ...
عزیزم بحث من اینه اصلا چند سال دیگ بیاد وقتی میخواد من چند سال از عمرمو پاش بزارم و توقع بد داره ازم چجوری میتونم روش حساب باز کنم برای این چیزا سنش کم نیس برای ازدواج کمه