2777
2789
نمی‌دونم چکار کنم 🥲💔 اینارو داره وضعشون خوبه بنظر شما چکار کنم؟ ترسم اینه چند سال باهاش باشم هر کا ...

من ک بخت میگم چیکار کن ولی تو در نهایت کار خودتو میکنی الان  چی میخای بشنوی خب پسره بگیر نیست تو ول کن نیستی 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم بنظرم باید مادرم بفهمه و با دونستن مادرم مثلا می‌خوایم بریم بیرون بریم و اینجوری میفهمم منو ...

به نظرم صحبت کردن با مادرتون اصلا تضمینی برای آینده نیست، فقط الکی مادرتون رو هم درگیر جریان می‌کنید.

از شخص ۲٠ ساله نمیشه توقع داشت بعد چند سال معیارها و  شرایطش عوض نشه.

خب واسه همین گفتم آدم این رابطه ها نیستی بشبن تا خاستگار سنتی بیاد این پسر فقط و فقط واسه تفریح تو ر ...

دقیقا عزیزم بهم گفت من باید کاری کنم آخه یا از پش ... از جلو ک نمیتونم ی بارم گفت از ببخشید میگم😭 از دهان.... خیر نبینه

دقیقا عزیزم بهم گفت من باید کاری کنم آخه یا از پش ... از جلو ک نمیتونم ی بارم گفت از ببخشید میگم😭 ا ...

چرا اصرار داری حتما باهاش بمونی و باهاش ازدواج کنی؟

ادم قحطه؟

من ۲۴ سالم داره میشه هنوز به نظرم زوده ازدواج کنم تو که سنی نداری

چجوری باید بهش بگم پس ک بفهمه من دوستی نمی‌خوام

عزیزم وقتی خودت از رفتاراش میفهمی دنبال ازدواج نیس باید کات کنی بری دیگه 

شما با این هول بودنت طرف فهمیده دنبال ازدواج هستی ولی اون قصدش ازدواج نیس تا اسیب بیشتری ندیدی بکش بیرون دختر 

این پسر بالاخره بهت اسیب میزنه چون دختر ساده و کم تجربه ایی هستی خواهشا خودتو نابود نکن

عزیزم تو‌خودت هنوز خیلی بچه‌ای برای تو رابطه بودن خیلی خوبه اگه ادم تو رابطه‌ای هست که احساس امنیت م ...

من دوسش دارم واقعا بدون توقعی ولی نمی‌فهمه میخواد با من دوست باشه هر کاری میخواد کنه بعد بره حتی گوشیو دستم نمی‌ده چک کنم 

دقیقا درست میگید الان چی بگم بهش؟ کات کنم؟

اگه تو رابطه حالتون خوب نیست، معیارهاتون رو نداره، حتما کات کنید.

اگه توقعتون از رابطه دوستی ازدواجه، با هر کسی آشنا شدید همون اول توقعتون رو بگید و یه بازه زمانی برای آشنایی تعیین کنید و در صورت توافق ازدواج کنید. وگرنه به امید ازدواج وارد هر رابطه ای و اونم طولانی مدت نشید.

من یکم بزرگترم سنم سن ازدواجع

باور  کن  ۲۲  زیاد  نیست  اصلا

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم