2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته ۲۲ سن ازدواجه. برو دختر جان از جوونیت لذت ببر ورزش کن مسافرت کن بگرد و شاد باش . چرا میخوای ...

دیگ چندین ماهه باهاشون وابستش شدم ولی چون سنش کمه بهش اعتباری نیس دوست معمولی نمیشه ازم توعقم داره

عزیزم نمیتونم اینجوری فکر نکنم آخه من دخترم بزور میرم میبینمش ابرومم در خطره اینجا شهر کوچیکه تضمینی ...

خب واسه همین گفتم آدم این رابطه ها نیستی 

بشبن تا خاستگار سنتی بیاد 

این پسر فقط و فقط واسه تفریح تو رو میخواد دیر یا زود ولت میکنه میره 

پسری که دختری رو واسه ازدواج بخواد حرف از رابطه نمیزنه 

خودتو بدبخت نکن دختر شما هم معلومه کم تجربه هستی

برنامتون برای بعد از صحبت کردن ایشون با مادرتون چیه؟ قراره طبق روال قبل ارتباطتون ادامه پیدا کنه یا قزاره مادرتون توی قرارهاتون حضور داشته باشه و روی تک تک صحبتها و پیامهاتون نظارت و دخالت داشته باشه؟

در حریان قرار گرفتن مادرتون چجوری قراره تضمین بده که این پسر بعد چند سال رابطه رو کات نکنه؟

این همه آدم که طلاق میگیرن کل خاندانشون در جریان ارتباطشون بودن، ولی باعث دوام زندگیشون نشده!!!

ن منظورم چند سال دیگ هستخب سنش کمه چرا اومده توی رابطه؟ اینجور وقت من هدر می‌ره آخرشم می‌ره با ی نفر ...

عزیزم تو‌خودت هنوز خیلی بچه‌ای برای تو رابطه بودن 

خیلی خوبه اگه ادم تو رابطه‌ای هست که احساس امنیت میکنه بعدا بخواد با طرف ازدواج کنه 

نه اینکه برای اینکه احساس امنیت کنه با طرف ازدواج کنه! 

تو به رابطت و علاقه‌ت مطمئن نیستی

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
حرف نزده هنوز و نمیزنه

مشکلت فقط گرفتنه یعنی ذیگ کار زندگی و خونه و سربازی و درآمد و اینا برات مهم نیست یجوری هولی ک آخرش از هولش میفتی تو دیگ 

۲۱ سالته دنیا رو ببین تجربه کن چارتا ارتباط با آدما بگیر ببین چی میخوای چی نمیهای از زندگی 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

برنامتون برای بعد از صحبت کردن ایشون با مادرتون چیه؟ قراره طبق روال قبل ارتباطتون ادامه پیدا کنه یا ...

نمی‌دونم بنظرم باید مادرم بفهمه و با دونستن مادرم مثلا می‌خوایم بریم بیرون بریم و اینجوری میفهمم منو دوست داره ک اومده با مامانم صحبت کنه ن مادرم فقط در جریان باشه

نمی‌خوام چند سال باهاش باشم هر کاری کنه باهام بعد بره

من ب آینده فکر میکنم اگر چند سال دیگ ولم کنه بره چی ؟ چون هیچ تلاشی نمیکنه برام

پسر ۲۰ ساله فقط دنبال خوش گذرونی  وقت گذرونی هست تو کات کن بچسب به خودت و زندگی ات وقتی یه آدم خوب و مناسب پیدا شد به خونواده معرفی کن😐

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

مشکلت فقط گرفتنه یعنی ذیگ کار زندگی و خونه و سربازی و درآمد و اینا برات مهم نیست یجوری هولی ک آخرش ا ...

نمی‌دونم چکار کنم 🥲💔 اینارو داره وضعشون خوبه 

بنظر شما چکار کنم؟ ترسم اینه چند سال باهاش باشم هر کاری کنه باهام پیشنهادای بد بهم داده البته.... بعد ول کنه بره جنم ندارن اصلا