2777
2789

خوبید خانوما من بعد از hcgدیر پریود میشم

ماه قبل دو تا زدم که بعد از ۶ روز تاهیر پریود شدم بعدا فهمیدیم مشکل از همسرمه بعد الان یک ماه گذشته حتی بیشتر از اخر پریودم الانم تاخیر دارم ممکنه اثرش نزدیک دوماه باقی بمونه که الان من پریود نمیشم؟سابقه تاخیرم هیچوقت نداشتم بجز ماه امپول و این ماه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داروی هورمونیه دیگه ممکنه هر تاثیری داشته باشه. شایدم حامله‌ای. توی همین سایت دیدم گفتن یه بار زدن ولی دوماه بعدش باردار شدن.

آمپول رو وریدی تزریق کردی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه بی بی چک بزن 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

وریدی چیه😂

یعنی به دستت تزریق کردی یا کجات😅

راستی الان بی بی چک بزنی احتمال مثبت کاذب زیاده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یعنی به دستت تزریق کردی یا کجات😅راستی الان بی بی چک بزنی احتمال مثبت کاذب زیاده

باسن 

من ماه قبل امپول زدم این ماه نه گلم که کاذب بشه ماه قبل شش روز تاخیر پریود شدم این ماهم الان پنج روزه تاخیر داشتم در حالی که هیچوقت اینجوری نبودم

باسن من ماه قبل امپول زدم این ماه نه گلم که کاذب بشه ماه قبل شش روز تاخیر پریود شدم این ماهم الان پن ...

یه کم دیگه صبر کن بشه یه هفته بعد بیبی چک بزن یا برو آزمایش