2777
2789
عنوان

دیشب بیاین بگم چیشد خاستگاری خواهرشوهرم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 46 پست
والا بیست تا سکه هم کم نیست وقتی دخترا مهریه بگیر شدناون قدیما بود که می گفتن مهریه رو‌ کی داده کی گ ...

الان ۲۰ خودش میشه ۱ میل 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نفهمیدم چرا اینو میگید

چون دخترو باید با احترام تمام بری بگیری 

و صدردصد راضیشون کنی اگ میخاییش

هیچکی دخترشو ننداخته تو زنبیل سرکوچه ک بیا ببرتوروخدا

تا اینطوری رفتارنکنن باهاش

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم چرا اینو میگید

خانواده داماد انگار طرف عروس بودن انقد نازو افاده. هی نه آوردن و..اومدن عروس ببرن کنیز فروشی که نیست. مهریه رو زن باید تایین کنه نه مرد.

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

خانواده داماد انگار طرف عروس بودن انقد نازو افاده. هی نه آوردن و..اومدن عروس ببرن کنیز فروشی که نیست ...

اهان مهریه ... اون زمان که نمیگرفتن ۱۰۰ تا خوب بود الان ۲۰ هم زیاده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اهان مهریه ... اون زمان که نمیگرفتن ۱۰۰ تا خوب بود الان ۲۰ هم زیاده

بستگی داره به نظر عروس. یکی دبش به ۲۰ تاس. یکی ۱۰۰۰ تا.

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

بستگی داره به نظر عروس. یکی دبش به ۲۰ تاس. یکی ۱۰۰۰ تا.

دل که خیلی چیزا میخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظر من شما هیچی نگو ک چرا اینطور کردن و اینامهم اینه اون دوتا بهم برسن

من یه کلمه حرف نزدم سنم تقاضا نمیکرد ،ولی خیلی آسون گرفتن من خودم مهریمو 500 تا به علاوه سه دنگ خونه. پدرم گفت پسرتون باید خونه داشته باشه مغازه داشته باشه بعد که اینا همه رو تهیه کردن حتی کالا همه رو شوهرم گرفت طلای سنگین 

قرآنم گفته هر چی به دل زنه. خدا از بنده هاش بیشتر میدونه.

😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40