کلا خانواده داماد راضی نبودن ، اول که اومدن اصلا انگار گارد گرفته بودن مادره هی سرفه سرفه که به گل و عطر اینا حساسم بعد نیم ساعت سکوت سنگین شکسته شد خانواده عروس گفتن 100 سکه قبول نکردن خواستن برن هی این ور اون ور آوردن به 14 تا بعد خواهرشوهرم گفت ته حرف شما ته ما 20 تا سکه با سه تا کالا هرچی خانواده شوهرم گفتن سرویس چوب هم قبول کنید زدن زیرش گفتن به هیچ عنوان
والا بیست تا سکه هم کم نیست وقتی دخترا مهریه بگیر شدناون قدیما بود که می گفتن مهریه رو کی داده کی گ ...
الان ۲۰ خودش میشه ۱ میل
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانواده داماد انگار طرف عروس بودن انقد نازو افاده. هی نه آوردن و..اومدن عروس ببرن کنیز فروشی که نیست ...
اهان مهریه ... اون زمان که نمیگرفتن ۱۰۰ تا خوب بود الان ۲۰ هم زیاده
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
بستگی داره به نظر عروس. یکی دبش به ۲۰ تاس. یکی ۱۰۰۰ تا.
دل که خیلی چیزا میخواد
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظر من شما هیچی نگو ک چرا اینطور کردن و اینامهم اینه اون دوتا بهم برسن
من یه کلمه حرف نزدم سنم تقاضا نمیکرد ،ولی خیلی آسون گرفتن من خودم مهریمو 500 تا به علاوه سه دنگ خونه. پدرم گفت پسرتون باید خونه داشته باشه مغازه داشته باشه بعد که اینا همه رو تهیه کردن حتی کالا همه رو شوهرم گرفت طلای سنگین
قرآنم گفته هر چی به دل زنه. خدا از بنده هاش بیشتر میدونه.
😂😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40