2777
2789
عنوان

برادرم ترامادول مصرف کرده

54 بازدید | 6 پست

برادرم نمی دونم چه قرصی مصرف کرده حالش بد شده انگار حالت تشنج هم بهش دست داده ما به ترامادول شک کردیم خودش گردن نمیگیره اصلا میگه قرص تاخیری خورده بودم،  مگه قرص تاخیری تشنج یا حالت گیجی به ادم دست میده اخه ؟ما که باور نداریم بردیم تست مرفین مثبت اومده زنش قهر کرده که یا تا دو هفته ترک میکنی هر چی هست یا بعد دو هفته آزمایش مثبت باشه طلاق میخوام خب سوال من اینه که اگه تا دو هفته هر چی که مصرف کرده مصرف نکنه یعنی به قولی بخواد ترک کنه بعد دو هفته مگه میشه آزمایش سالم نشون بده ؟؟ما میگیم آلان زنش قهر کرده رفته شاید بترسه و دیگه از این غلطا نکنه ترک کنه اگه واقعا مصرف کرده باشه ولی من شنیدم تا ۶ هفته هم آزمایش مثبت نشون داده میشه کسی این موضوع خبر داره ؟اگه جدی هم دیگه مصرف نکنه چیزی آزمایش مثبت بیاد چی اون موقع کارشون به طلاق میکشه و برادرم قصد ترک هم داشته باشه دیگه ترک نمیکنه نطر شما چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه زنش پیششه که تاخیری خورده ؟

خب پیش زنش بوده دیگه حالش خراب شده اونم قهر کرد رفت خونه پدرش که این معتاد حالش بد بوده انگار متوجه اطرافش نبوده تشنج کرده ما هم بردیم تست فردای همون روز مثبت اومد الان دیگه زنش پیشش نیست و میگه دو هفته بعد آزمایش رو تکرار کن منفی اومد هیچی نیومد فقط طلاق میخوام