2777
2789
عنوان

چرا من درس نمیخونم 😭😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 40 پست
وای دقیقاااا ما کلی زحمت کشیدیم یه امسال اینطوری شدمممم منننن بخدا اونم نوبت دوم هنوز هستممن هیچ جور ...

منم دقیقا عین خودتم یادمه سال نهم چون آنلاین بود. نخونده بودم و امتحانا حضوری بود من سه شبانه روز نخوابیدم تا تونستم مطالعات رو تموم کنم چون در طول ترم نخونده بودم فک کن ۷۲ ساعت پلک نزنی مردم قشنگ ولی نمی‌دونم چی شد سال آخری گند دارم میزنم دوس دارم یکی بزنه تو سرم به خودم بیام خودمو نمی‌شناسم 

من اهمال کار شدم یا خودم رو با بقیه مقایسه میکنم یا کار های دیگم رو ترجیح میدم مثلا فیلم دیدن رو

پس کمالگرایی و اینکه بنظرم اعتماد بنفست پایینه 

بیشتر به نتیجه نگاه میکنی تا فرایند اما خب میدونی تو شروع کنی نتیجه هم خودش میاد باید تمرکزتان رو بزاری رو این فرایندش 

میتونی این جوری شروع کنی حالا که زیاد حال درس خوندن نداری بگی ۲۰ دیقه درس میخونم ۵ دیقه استراحت همین روند و ادامه بدی تا ۴ مرحله و بعد به خودت یه استراحت بزرگ تر جایزه بدی 

فرایند درس خوندن هم برا خودت جذاب کن هدف هاتو بنویس بزار جلوت رو یه کاغذ ببین اصلا چرا داری درس میخونی و چی میخوای اینکه نیوفتی یا بیشتر ؟؟

فرایند درس خوندن هم میتونی با پادکست ویدیو یا نوشتن و هر چیزی برا خودت جذاب کنی ولی خب تا زمانی که خودت رو دوست نداشته باشی کاری جلو نمیره 

و خب محیط درس خوندن هم برا خودت حالت مطالعه کن و یا اصلا برو کتابخونه 

میتونی بعد اینکه هدف هاتو کوچولو چوچولو کردی و بهشون عمل کردی به خودت جایزه بدی حالا هر چی من خودم استخرو می‌پسندم نمیدونم تو چی دوست داری حتی میتونه این باشه فیلم مورد علاقه ات رو ببینی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درستهههخودمم همین نظر رو دارم انشالله تا اون موقع هم یه فرجی برا نهایی ها بشه

دهم رو بر میدارن یعنی مایی که بخوایم یک سال پشت کنکور بمونیم نمیخواد دهم رو ترمیم بزنیم ولی یازدهم رو هنوز نمی‌دونم 

دقیقاااا درست گفتی من همیشه منتظرم در بهترین حالت شروع کنم مثلا اگه اول امتحان رو خراب کنم بقیه امتح ...

خب این تفکر بعدا خیلی ضربه میزنه تو امتحانای نهایی و کنکور هم درپیش داری و اگه بخوای اونجا هم همینطور عمل کنی همه چیز خراب میشه ، باید آرامشت رو حفظ کنی و سعی کنی در هر لحظه فارغ از اتفاقات گذشته بهترین تصمیم و عمل رو داشته باشی 

نگو از نوبت دوم ، بگو از همین امروز شروع میکنم این عادت رو در خودم تقویت کنم ،برنامه ریزی هم خیلی توی مدیزیت زمان در طول روز موثره

عاشق شدییادش بخیر امتحان و اون دورانهی پیر شدم رفت

از کجا فهمیدی؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

از کجا فهمیدی؟

حالا مگه واقعا شدی؟ خخخخ

موقع امتحانات و وقتی که باید تمرکزت روی درست باشه آدم یا عاشق میشه یا خوابش میاد یا کرمش میگیره بره بیرون و....

به همه چی میپردازی جز همون کار اصلیه که درسه   

insta :  amiiid619

حالا مگه واقعا شدی؟ خخخخموقع امتحانات و وقتی که باید تمرکزت روی درست باشه آدم یا عاشق میشه یا خوابش ...

من حال روحیم خوب نیست کلا 🫠

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

چرا چی شده؟

یه اتفاقاتی افتاد الان ۳ ساله کلا حالم خوب نیست 🫠