2777
2789
عنوان

دقت کردید همه چه خوشگل و داف شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 101 پست
مثال زدم منظور اینکه مسئله موقتی نیست که بگی تحمل کن تا تموم بشه

بستگی ب خود آدم داره

مث اینه ما زنها بگیم هر مردی میبینیم خوش اندام و خوشتیپه میخوایمش!!!

این دیگ چ حرفیه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس چرا از ما خانما میخواستن نگاه به نامحرم نکنیم؟ آقایونم نکنن که به گناه نیوفتن.

ما خانما خیلی بیشتر تعهد حالی مونه تا آقایون

مثلا شوهرای ما اکثرا شکم گنده و پشمالو با دماغ فیلی اند چرا ما با وجود مردای بدنساز و سیکس پک دار به گناه نمیوفتیم ؟بعضی مردا خیلی بیشعورن نمیفهمم کور بودن از اول یا چی یا خودشون رو چی میبینن

ما خانما خیلی بیشتر تعهد حالی مونه تا آقایونمثلا شوهرای ما اکثرا شکم گنده و پشمالو با دماغ فیلی اند ...

ما دلمون میسوزه و شرم و حیا داریم...

البته زن خیانتکارم زیاد شده

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
پس چرا از ما خانما میخواستن نگاه به نامحرم نکنیم؟ آقایونم نکنن که به گناه نیوفتن.

خانمها پوشش وحجابشون رو رعایت ڪنن و آقایون چشمهاشون رومراقبت ڪنن..هردو بااااید مراعات ڪنن تازندگيها آرام بگیره  

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
ما دلمون میسوزه و شرم و حیا داریم...البته زن خیانتکارم زیاد شده

خیلیی کمتره بخدا 

من دور و اطرافم تا بودههههه مرد متاهل دیدم خیانت کرده سر همین هول بازی و بی جنبه بازی ها ..

هم یکسری خانما خیلی زیاده روی کردن که همه خوشگلیشون رو ریختن تو خیابون 

هم یکسری آقایون ذاتن هول و هیز و بی جنبه ان

خانمها پوشش وحجابشون رو رعایت ڪنن و آقایون چشمهاشون رومراقبت ڪنن..هردو بااااید مراعات ڪنن تازندگيها ...

دقیقا الان خیانت ها رو ببینید چقدر زیاد شده همش برای اینه که مردم دیگه به احادیث توجه نمیکنن که خدا میگه خوشگلی و زینت زن برای شوهرش باشه و مرد هم برعکس 

اینطوری نه خیانت آنقدر زیاد میشد هم هیز و هول های جامعه منقرض میشدن

رازش در مام اسپری سورملینا

😊😂

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘