2777
2789
عنوان

دقت کردید همه چه خوشگل و داف شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 101 پست
منم کیف میکنم زنا خوشکل میبینم وارا مردا حق دارن خیانت کنن هههه بخصوص اونا ک بیچارها زناشون هم زشتن ...

متاسفم برات که به مردا حق میدی خیانت کنن

اون مرد اگه خیلی ع ن خاصیه از اول زن داف بگیره که بعد چشمش دنبال کسی نباشه!!

این منطقتو واس خودت نگه دار

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایط سختیه گهگاهی یه نیگا چنان آتیش و هوسی به جون مرد میندازه که تا بهش نرسه دلش آروم و قرار نداره

چشاشو ببنده سرشو بندازه پایین

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

معیارهای زیبایی فرق داره

به شخصه از خانومی که زباد آرایش میکنه، عمل و ژل تزریقی داره، و پول زیادی برای زیبایی ظاهریش خرج میکنه خوشم نمیاد و بله بهش هم میگم داف چون داف معنی بسیار بد و کریه داره

😏

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

معیارهای زیبایی فرق دارهبه شخصه از خانومی که زباد آرایش میکنه، عمل و ژل تزریقی داره، و پول زیادی برا ...

اما خدایش بعضی ها خیلی خوشگل میشن ژل لب و بینی عمل کردن و تزریقات دیگه انجام دادن از قبلشون خوشگلتر شدن 

شرایط سختیه گهگاهی یه نیگا چنان آتیش و هوسی به جون مرد میندازه که تا بهش نرسه دلش آروم و قرار نداره

درستہ وتمام اینها حق الناسہ گردن اونایے ڪہ خودشونو همہ جوره نمایش میذارن ودل جوونها رو مےلرزونن وبہ گناه میندازن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

بعد من خانواده شوهرم همشون داف هستن مخصوصا دخترخالهاش همه عملي وخوشگلن

ولي من ساده هستم نه مژه اي نه عملي خدايي قيافم خوبه زشت نيست

يه آرايش ميخوام بكنم شوهرم خوشش نمياد ميگه پاك كن بدون آرايش خوشگلتري كلا ازنظرش من خوشگلترين دختر دنيام ولي من خودم دلم ميخواد ارايش كنم مژه بذارم

دماغمو ميخوام عمل كنم هنوز اجازه نداده بهم ميگه من اگه عملي ميخواستم هموناروميگرفتم

واقعا خوش بحال اونايي كه شوهرشون پايه همه اينچيزا هستن حسوديم ميشه

معیارهای زیبایی فرق دارهبه شخصه از خانومی که زباد آرایش میکنه، عمل و ژل تزریقی داره، و پول زیادی برا ...

ببخشید ولی اونم از شما خوشش نمیاد!

کاش به سلایق همدیگه احترام بذاریم

یکی دوس داره انجام بده یکیم دوس نداره چیز پیچیده ای نیس!