اما خدایش بعضی ها خیلی خوشگل میشن ژل لب و بینی عمل کردن و تزریقات دیگه انجام دادن از قبلشون خوشگلتر ...
بله خوشگل میشن ولی دیگه تو دل برو نمیشن
لب ژل زده واقعا با لب طبیعی قابل قیاس نیست اینقدر که مصنوعیه
یا بینی عمل کرده خوشگل هست ولی تو دل برو نیست و متناسب هم نیست با صورت
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
درستہ وتمام اینها حق الناسہ گردن اونایے ڪہ خودشونو همہ جوره نمایش میذارن ودل جوونها رو مےلرزونن وبہ ...
اوهوم منم میگم کاش هر کس خوشگلیشو برای شوهرش نگاه داره من خودم بیرون ساده ام از مادربزرگ و مادر این سادگی به من رسیده ولی تو خونه به خودم میرسم و آرایش و لباس جذب و غیره ..تو این دوره زمونه بخدا که استغفرالله یوسف پیامبر هم بیاد زلیخاهای خیابونو ببینه به گناه میوفته
ببخشید ولی اونم از شما خوشش نمیاد!کاش به سلایق همدیگه احترام بذاریمیکی دوس داره انجام بده یکیم دوس ن ...
خب اره منم گفتم به شخصه
و بله معمولا این قشر از من خوششون نمیاد
آره یکی دوست داره یکی هم دوست نداره. منتهی زیاده روی خانوما و بعضا اقایون داخل این مسائل باعث یه موج فشار داخل جامعه شده
نمونه اش هم افسوس خیلی از دخترا از نداشتن پول برای عمل های زیبایی و مقایسه و .. است
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄