2777
2789
عنوان

دقت کردید همه چه خوشگل و داف شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 101 پست
باور کنید شدنی نیست مسئله ۱۰ بار و ۱۰۰ بار نیست بگی تحمل میکنه و تموم میشه

۱۰۰ بار!!؟؟چه آدمیه که هر کی و میبینه میخواد 😏

شما مردا دیگه چه موجوداتی هسین

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
اما خدایش بعضی ها خیلی خوشگل میشن ژل لب و بینی عمل کردن و تزریقات دیگه انجام دادن از قبلشون خوشگلتر ...

بله خوشگل میشن ولی دیگه تو دل برو نمیشن

لب ژل زده واقعا با لب طبیعی قابل قیاس نیست اینقدر که مصنوعیه

یا بینی عمل کرده خوشگل هست ولی تو دل برو نیست و متناسب هم نیست با صورت

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درستہ وتمام اینها حق الناسہ گردن اونایے ڪہ خودشونو همہ جوره نمایش میذارن ودل جوونها رو مےلرزونن وبہ ...

ربطی نداره هر آدمی دوست داره خوشگل باشه. اونیکه میدونه سخته و بی جنبه! میتونه به آدما نگاه نکنه سرشو بندازه پایین

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
بله خوشگل میشن ولی دیگه تو دل برو نمیشنلب ژل زده واقعا با لب طبیعی قابل قیاس نیست اینقدر که مصنوعیهی ...

نه ببین خیلیا خوشگلو تو دلبرو هستن چه با عمل چه بی عمل.

برعکسشم داریم

درستہ وتمام اینها حق الناسہ گردن اونایے ڪہ خودشونو همہ جوره نمایش میذارن ودل جوونها رو مےلرزونن وبہ ...

اوهوم منم میگم کاش هر کس خوشگلیشو برای شوهرش نگاه داره من خودم بیرون ساده ام از مادربزرگ و مادر این سادگی به من رسیده ولی تو خونه به خودم میرسم و آرایش و لباس جذب و غیره ..تو این دوره زمونه بخدا که استغفرالله یوسف پیامبر هم بیاد زلیخاهای خیابونو ببینه به گناه میوفته

مربی باشگاهم انقد به صورتش ژل زده اصلا پف کردع و عجیب غریب شده

خوشگل نیست

الان عکس واتساپشو دیدم اونم کلی با فوتو شاپ کج و کولش کرده چرا فکر میکنن زیبا شدن؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
ببخشید ولی اونم از شما خوشش نمیاد!کاش به سلایق همدیگه احترام بذاریمیکی دوس داره انجام بده یکیم دوس ن ...

خب اره منم گفتم به شخصه

و بله معمولا این قشر از من خوششون نمیاد

آره یکی دوست داره یکی هم دوست نداره. منتهی زیاده روی خانوما و بعضا اقایون داخل این مسائل باعث یه موج فشار داخل جامعه شده

نمونه اش هم افسوس خیلی از دخترا از نداشتن پول برای عمل های زیبایی و مقایسه و .. است

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

هیزه دیگه

منظوراون آقا دیدن روزانہ این خانمهاست نہ عاشق شدن..نمیشہ مردهمش سرپایین راه بره، ولے این زمونہ خانم هیزم ڪم نداریم متاسفانہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
منظوراون آقا دیدن روزانہ این خانمهاست نہ عاشق شدن..نمیشہ مردهمش سرپایین راه بره، ولے این زمونہ خانم ...

پس چرا از ما خانما میخواستن نگاه به نامحرم نکنیم؟ آقایونم نکنن که به گناه نیوفتن.