2777
2789
عنوان

فرزند بیشتر زندگی بهتر

194 بازدید | 28 پست

میشه از سیاسی قدیمی ک میگفتن فرزندکمتر زندگی بهتر برام بگید.؟اون موقع چی بود الان چی شد ک تغییر سیاست دادن یکی منو روشن کنه خیر ببینین

بعد اون دوره ک میگفتن فرزند کمتر کی بوده؟

خواهر زادم پرستاری تازه تموم کرد گفت بهشون گفتن روشای جلوگیری ممنوعه یاد بدین ب کسی فقط خودتون بلد باشید

منتظر خوندن نظراتتون هستم دوستان

اقایون درخواست دوستی ندن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون موقع یک پدر کار میکرد و شکم ده تا بچه رو سیر میکرد تازه هر روزم خونشون پره مهمون بود درسته تجملات نبود اما بازم یکنفری از پس همه چی برمیومد الان پدر و مادر کار میکنن و از فکر بچه دار شدن میترسن چون آینده ی نامعلومی داریم 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

زمان جنگ مردم رو تشویق کردن به فرزند آوری مثلا دهه ۶۰ خیلی بچه بدنیا اومده بعد که جمعیت زیاد شد گفتن فرزند کمتر زندگی بهتر یا اینکه فقط دو بچه کافیست،،،،الانم که افزایش جمعیت خیلی کند داره پیش میره دارن میگن بچه بیارید هر چی بیشتر بهتر

کمبود جمعیت اکثر جگعیت رو افراد پیر تشکیل میدن وقتی جامعه نیروی کارش و افراد جوانش کم میشه ملت رو تش ...

خب در ازاش چیکار میکنن برای بچه فلک زده ک قراره دنیا بیاد

اقایون درخواست دوستی ندن