2777
2789
عنوان

فرزند بیشتر زندگی بهتر

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 28 پست

الان این تاپیک میترکه 

ولی دهه ۷۰ بچه سوم رو ادم حساب نمیکردن

بچه چهارم حقوق اجتماعی نداشت

روی پفک هم مینوشتن بچه که جون و نفسه ،یکی خوبه دو تا بسه

بعد یهو بچه شد سرمایه معنوی و ملی و عصای پیری و جهاد فرزندپروری

کلا دولت ها سیاست های جمعیت دارن که گاهی در راستای افزایش هست گاهی در راستای ثابت نگه داشتن

این ماییم که باید تفکر کنیم و عقلمون رو استفاده کنیم

اینکه به زور تلقین کنن بچه بیارید یا نیارید واقعا ظلم هست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اون زمانا خانواده ی ما ۴ نفری بود . پیش معلما خیلی لاکچری محسوب میشدیم😅

راه به راهم هر جا چشم میچرخوندی با نشان مخصوص حاکم بزرگ( فرزند کمتر زندگی بهتر)  روبه رو میشدی.

الان دیگه ورودی شهرمون نوشتن دیگه داریم کم میشیم .پیر میشیم😄

برید تو اقدام لامصبا🤪

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی نمیدونی قرص ال دی باید بخوری؟!یا شوهرت میتونه وسیله جلوگیری استفاده کنه؟!تو داروخونه هم که هیچک ...

وا عجبا مگه گفتم بلد نیستم؟گفتم اموزشش ممنوع شده 

اقایون درخواست دوستی ندن  
به کدوم پول یا کدوم خونه الان ی مستجر بدبخت با ماهی خدا تومن اجاره از کجا بچه بیشتر بیاره آنچنان اعت ...

منظورم از روزی خدا 

دیگه خدا ی گونی دلار ک نمیزاره در خونه 

تو این مملکت هرچی بدویی هم عقبی زندگیت در حد بخور نمیر جلو میره پیشرفت آنچنانی حاصل نمیشه

وا عجبا مگه گفتم بلد نیستم؟گفتم اموزشش ممنوع شده

ممنوع شدن وقتی فایده داره که واقعا دسترسی نداشته باشی به آموزش

الان که همه بچه های ۱۳-۱۴ ساله تا تهشو بلدن

ولی جدید نداشتیم کسی ازدواج کنه که ببینم بهش گفتن یا نه

کمبود جمعیت اکثر جگعیت رو افراد پیر تشکیل میدن وقتی جامعه نیروی کارش و افراد جوانش کم میشه ملت رو تش ...

حالا نه اینکه برای همین جمعیت فعلی کار و شغل ریخته😆

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
خب در ازاش چیکار میکنن برای بچه فلک زده ک قراره دنیا بیاد

هیچی هیچی 

الان هم تشویق میکن ک ماشین میدن خونه میدن 

یه مبلغی واقعا میدن ولی ارزشش رو نداره یه بچه رو بیاری بدبخت کنی با این شرایط جامعه

الان این تاپیک میترکه ولی دهه ۷۰ بچه سوم رو ادم حساب نمیکردنبچه چهارم حقوق اجتماعی نداشتروی پفک هم م ...

یا خدا ی بچگیم ایران نبودم خبر ازینا ندارم البته ده هفتادم

اقایون درخواست دوستی ندن  

زمان جنگ بچه اوری زیاد شد .. بعد یه اشتباه بزرگی کردن این شعارو دادن ...

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️